banner
EL SINDICAT DELS POLICIES PER ALS POLICIES
UNA POLICIA AL SERVEI D'UN PAÍS
UN SINDICAT AL SERVEI DE LA POLICIA
SPC, AL TEU COSTAT
notícia
Fets, no paraules

El passat dia 8 de setembre, dins el marc del ple celebrat per l’Ajuntament de Barcelona per atorgar la medalla al mèrit cívic en reconeixement de la tasca duta a terme als condemnables atemptats terroristes del passat 17 i 18 d’agost a Barcelona i Cambrils, entre d’altres, pels membres del CME, la Sra. Maria Rovira i Torrens  (regidora portaveu de les CUP) a més de votar en contra de l’atorgament dels mèrits (decisió que respectem però no compartim) es va expressar en termes com “ Cap mèrit s’havia de reconèixer a uns Mossos que havien executat extrajudicialment (als sis terroristes)”.


Davant la passivitat habitual a la que ens té acostumats la direcció polític-policial del Cos de la policia de la Generalitat-mossos d’esquadra quan es tracta de defensar la imatge de la institució i/o als seus agents, i transcorreguts un termini de temps suficient com per esvair dubtes al respecte, des del Sindicat de Policies de Catalunya hem decidit fer el que ja ve sent habitual: defensar nosaltres la imatge i l’honorabilitat del Cos i dels nostres companys.


Precisament per aquest motiu, avui, 18 de setembre de 2017, el Sindicat de Policies de Catalunya SPC, en defensa del Cos de Mossos d’Esquadra i dels seus membres, ha denunciat davant de Fiscalia Provincial de Barcelona els fets comesos per la Sra. Maria Rovira i Torrens (regidora portaveu de les CUP) podent ésser els mateixos constitutius d’il·lícit penal. 


Concretament considerem que aquestes manifestacions  podrien ser constitutives d’un delicte d’injúries a cossos i forces de seguretat de l’estat previst a l’article 504.2 i, en conseqüència, des del SPC hem sol·licitat a Fiscalia la seva investigació així com la nostra participació en quantes diligències s’acordin.


Fins quan els Mossos hauran de veure la quietud i el mirar cap a un altre cantó dels seus màxims responsables quan els mossos són agredits, denunciats falsament, greument insultats a les xarxes quan han perdut la seva vida en acte de servei o quan són injuriats?


Volem reiterar que hauria de ser la Direcció General de la Policia qui impulsés aquestes accions més enllà del que publiciten a les xarxes socials. Per això els demanem una vegada més FETS I NO PARAULES.


fitxers
enllaços relacionats
dilluns, 18 / setembre / 2017
comentaris (0)
publicar
Els comentaris es publicaran subjectes a la moderació segons les normes per a comentar. Aquestes normes són d'obligat compliment i es revisarà que així sigui abans de la publicació del comentari.