banner
EL SINDICAT DELS POLICIES PER ALS POLICIES
UNA POLICIA AL SERVEI D'UN PAÍS
UN SINDICAT AL SERVEI DE LA POLICIA
SPC, AL TEU COSTAT
acció sindical

Des de la 3SINDICAL us expliquem els temes tractats a la reunió: proves PCR, número de Persones Especialment Sensibles, adaptacions al lloc de treball i material EPI entre d'altres.

Demanem que s'apliquin al Cos de Mossos d'Esquadra, les mateixes mesures que a la resta dels funcionaris No volem que se'ns pugi el romanent per una causa sobrevinguda i aliena a la nostra persona.

Per què el departament d'Interior no ha actuat encara contra l'advocada de la Generalitat que pressumptament va ajudar a incriminar a quatre agents als quals defensava i que van acabar absolts? Hem d'entendre que qui calla atorga?

Des de la 3SINDICAL considerem inacceptable que s'hagi tornat a endarrerir el cobrament de les hores nocturnes i algunes de les hores extres que els mossos ja han realitzat. Per aquest motiu els serveis jurídics han redactat una re...

Cal fer tests de detecció PCR i serològics (anticossos) a totes les plantilles per tal de saber qui ha estat portador del virus i establir el mapa d'afectació a les diferents policies locals ...

Ho diu l'Administració: "La nocturnitat no es pagarà aquest mes tampoc" "Aquelles incidències que no s'hagin pogut carregar en aquesta nòmina, s'abonaran a la següent nòmina possible, d'acord amb el procediment habitual&qu...

Assegureu-vos que trieu advocats que prioritzen la vostra defensa per sobre dels interessos personals o de tercers. Us expliquem el perquè!


Us expliquem els temes tractats a la reunió d'avui 14 de maig de 2020. Al final, ens queden moltes preguntes i cap resposta però des de la 3SINDICAL, seguirem insistint!

Els serveis jurídics del Sindicat de Policies de Catalunya va sol·licitar en reiterades ocasions l'arxivament de la causa entenent que el procés s'havia desenvolupat acord a la legalitat i que, en qualsevol cas, l'admissió dels aspirants afectats no era constitutiu de ca...

El Consell de Policia s'ha suspès novament. Així no es pot avançar en qüestions importants pels treballadors del CME com la jubilació anticipada i un seguit de millores que ens pertoquen. Des de la 3 SINDICAL us expliquem els motius.

Des de la 3 SINDICAL us expliquem diferents temes que es van tractar el 12 de maig en la reunión del Comitè de Seguretat i Salut Laboral: Proves PCR, treballadors sensibles, instal·lacions, EPIS, mampares metacrilat, avaluació de riscos psicosocials...
Des de la 3SINDICAL exigim que aquestes mascaretes siguin retirades de manera immediata dels serveis ja que no protegeixen davant la COVID-19. Ja s'ha ordenat la retirada de les mascaretes, però sabem que sovint actuen massa tard. Estigueu alerta!
Demanem al Director General que aprovi la creació d'una comissió específica per tal de programar i pactar com realitzar els tests a tots els membres del CME.
Doni les eines perquè el servei d'administració no s'aturi igual que no s'atura la feina policial. Modifiqui el Pla de contingència o doti de les eines necessàries perquè els mossos no hagin de veure's afectats, una vegada més.

La decisió arriba tard, però s'ha informat de la compra de mampares de protecció davant la Covid-19. Una mesura més de protecció entre el moss@ i el ciutadà o detingut, complementaria a les mascaretes.
12345678910...