banner
EL SINDICAT DELS POLICIES PER ALS POLICIES
UNA POLICIA AL SERVEI D'UN PAÍS
UN SINDICAT AL SERVEI DE LA POLICIA
SPC, AL TEU COSTAT
acció sindical

Ahir 16 de juliol de 2018 es va celebrar el Consell de la Policia amb responsables de l’administració i de les diferents organitzacions sindicals representatives al CME.

El jutjat del penal núm. 1 de Barcelona ha condemnat a 9 mesos de presó a un home per un delicte d’amenaces contra un membre del Cos de Mossos d’Esquadra.

Hem rebut nombroses queixes d’arreu del territori on s’estan produint denegacions sistemàtiques a les sol·licituds de gaudiment de les hores de permís per assumptes personals.

La sala d'espera de la planta -1, on els agents d’APEN que fan els trasllats penitenciaris han d’esperar hores, no compleix les disposicions mínimes de seguretat i salut laboral.
Donem suport a la iniciativa particular d'un grup de companyes per tal que feu arribar la vostra queixa a la DGP per la manca d'oferta de roba femenina per bescanviar el val de roba de paisà.
Resum del darrer Comitè se Seguretat i Salut laboral celebrat el passat 29 de juny de 2018.

Un dels procediments on els nostres afiliats tenen més dificultats és durant la tramitació de qualsevol de les diferents modalitats d’excedència.

Els agents de la BRIMO que desplacen fins a Salou realitzen un mínim de 10 hores i 30 minuts diàries, durant 7 dies a la setmana, en torn de nit i amb un total de 73 hores i mitja setmanals, com a mínim.

Després de la nostra reclamació, la Subdirecció General de RRHH de la DGP ens informa que es vetllarà per tal que es garanteixi als agents les 12 hores de descans entre servei i servei.

Davant les nombroses queixes d’agents adscrits a les ARRO, hem adreçat escrit amb data 19 de juny d’enguany al Director General de la Policia.

Dijous 21 de juny ens vam reunir amb els representants de l'administració per tractar els temes de Taser, Àgora, compensació 12h de treball en cap de setmana i hores extres.

Li reclamem al Director General de la Policia que es determinin criteris objectius per a l’assignació dels lots d’hores extraordinàries als agents.


Algunes organitzacions sindicals funcionem sense subvencions. Altres les necessiten per mantenir la seva estructura organitzativa, creada en base a elles, perdent la seva condició de "part social".

El Sindicat de Policies de Catalunya ha tramés avui al nou Conseller d'Interior, Miquel Buch, el següent escrit:
12345678910...