banner
EL SINDICAT DELS POLICIES PER ALS POLICIES
UNA POLICIA AL SERVEI D'UN PAÍS
UN SINDICAT AL SERVEI DE LA POLICIA
SPC, AL TEU COSTAT
acció sindical

Temes tractats el 20 de maig i nova reunió convocada per la subdirecció general el dia 28 de maig.Aquest cop s'han vist afectats tres companys de CME i un de la Policia Local.

Els fets van succeir el 24 de setembre de 2016 a Sant Boi de Llobregat quan els agents, en una identificació en l'exercici de les seves funcions, van ser agredi...

La nostra organització sindical, el Sindicat de Policies de Catalunya (SPC), ha rebut queixes relacionades amb les precàries condicions laborals que pateixen els agents i comandaments que desenvolupen la seva tasca diària a les difer...

Ens comuniquen que els mitjons s'han deixat de proveir i que per tant és una peça "no vigent". Situació ridícula!
Un company de Brimo va ser denunciat per un fotoperiodista per un presumpte delicte de lesions i tracte vexatori, fet que va comportar que fos investigat de manera completament injustificada.
Els serveis jurídics del SPC van assistir al llarg de TOT el procediment al company. Després de pr...
Dijous 16 de maig de 2019, la 3SINDICAL ens hem querellat contra el conseller d'interior pels presumptes delictes de prevaricació i contra els drets dels treballadors.

Una vegada més des de la coalició CME Trisindical hem denunciat per escrit els problemes que comporta la cobertura del servei TOGA, en aquest cas, als jutjats de Girona.
Des del SPC volem felicitar al Company per l’arxivament i volen destacar la importància que els nostres serveis jurídics puguin tutelar des del principi les causes que s’obrin als companys.

Reunió amb la directora general d’inspecció de treball i l’inspector de treball instru...

Avui s’han publicat les bases del procés provisional per assignar de forma voluntària a determinats llocs de treball a USC durant el període d'estiu
A ASTMET es donen una sèrie de problemàtiques addicionals que posen en perill la seguretat i la integritat física dels agents.
Des de la coalició CME 3 SINDICAL hem adreçat un escrit al Director general de la Policia per posar de manifest la manca de personal que pateixen les comissaries de la RPPO i agreujat pel servei TOGA. 
Volem recuperar la nostra bufanda!! No som menys que cap altra col.lectiu de funcionaris!!

La CME 3SINDICAL ha tingut coneixement que s’està duent a terme, per ordre de la Prefectura, el dispositiu “TOGA” amb agents en segona activitat.

12345678910...