banner
EL SINDICAT DELS POLICIES PER ALS POLICIES
UNA POLICIA AL SERVEI D'UN PAÍS
UN SINDICAT AL SERVEI DE LA POLICIA
SPC, AL TEU COSTAT
acció sindical

Prèviament es parla de les citacions i declaracions que està fent la DAI en referència a les IR’s que s’han obert  a conseqüència del dia 1 d’Octubre.

El programa de gestió horària  (PGH) del Cos de Mossos d’Esquadra actualment ja te més de dotze anys d’antiguitat i no dóna solució a les necessitats i condicions laborals actuals.

L’augment de les hores extres deriva del compliment de la Moció 68/XI del Parlament

L’ordre del dia va ser modificada i es van eliminar les propostes que els diferents sindicats van aportar. El motiu al·legat en aquesta ocasió és la situació d’excepcionalitat actual.

Admesa la demanda presentada pels serveis jurídics del SPC, a la qual demanem la nul·litat i indemnitzacions per als agents afectats, per incompliment del decret de jornada i horari del CME.

En data 9 de novembre de 2017, ens hem reunit a Tarragona els representants sindicals del CME amb responsables de la RPCT, amb la presència de delegats del CAT del SPC.

El passat 10 d'octubre, el SPC va presentar escrit a Fiscalia per tal que aquest organisme tinguès en compte les insuficients condicions en què els membres del CME van haver d'intervenir en el dispositiu de l'1O.

Ahir vam estar convocats a una reunió al complex central d’Egara per tractar diversos temes. El nou Cap del Cos, el Comissari Ferran López, que va fer la seva presentació oficial.

Condemem les provocacions i agressions que es van produir contra els companys de BRIMO, ARRO i Seguretat Ciutadana per part d’alguns manifestants ahir.

Ens van informar sobre les investigacions obertes per l'Audiència Nacional i sobre l'obertura d'informació reservada per estudiar les accions i el comportament d’alguns mossos.

Entenem que és l’inici de l’aplicació d’una nova sensibilitat vers la política d’aplicació de mesures cautelars als companys immersos en procediments judicials de caràcter greu com a investigats/imputats.

Alguns sindicats i associacions de Policia Nacional i Guardia Civil han engegat una campanya, aprofitant la situació política, per demanar augments de sou.

Recentment hem rebut moltes consultes relatives a que els agents participants en el dispositiu de l’1O havien de realitzar un informe breu detallant “escrupolosament” totes les accions realitzades.

Demanem que compareguin en les diferents causes obertes els responsables del dispositiu previst per al dia 1 d’octubre i no els agents que es trobaven de servei complint ordres.

12345678910...