banner
EL SINDICAT DELS POLICIES PER ALS POLICIES
UNA POLICIA AL SERVEI D'UN PAÍS
UN SINDICAT AL SERVEI DE LA POLICIA
SPC, AL TEU COSTAT
acció sindical

Avui el periodista Eduardo Martín de Pozuelo explica en l’article titulat “Universales y muy peligrosos” l’existència d’un recent anàlisi fet sobre els atemptats de Barcelona i Camb...

Comunicat de la Plataforma nacional por el adelanto de la edad de jubilación, de la qual el SPC forma part a través de COP. Consulteu la darrera informació del procediment.

Aquí teniu el resum del darrer Consell de la Policia, al qual es van tractar temes com convocatòries, recuperació de pagues extres, AP's, pla de carrera per a USC o jubilació anticipada.

Ahir 6 de febrer de 2018 vam tenir reunió amb els responsables de la RPCENTRAL, us resumin alguns dels temes més rellevants que es van tractar.

Segons la Subdirectora General de RRHH ampliar els criteris que fan possible el creixement d’aquestes hores aconseguirà únicament crear falses expectatives i generar un sentiment de desmotivació.

El resultat de la mala planificació del dispositiu, un cop més, per part de qui no ha d’estar allà aguantant el que van haver de patir els companys ha comportat més d’una vintena d’agents ferits.

Resum de la reunió celebrada el passat 17 de gener entre els representants sindicals i els comandaments Regió Policial de Ponent.

El passat 7 de setembre, vam fer tornar a denunciar que alguns mitjans de comunicació segueixen publicant fotografies i fins i tot dades personals. Aquesta és la resposta de la DGP.

En data 12 de gener de 2018 ens hem reunit a Tarragona els representants sindicals al CME amb els responsables de la RPCT. Aquest és el resum de la reunió, fet conjuntament entre CAT i SPC.

El Ministerio de Empleo y Seguridad Social ha emès un informe sobre l’estat de la tramitació dels procediments per a la determinació dels coeficients reductors de l’edat de jubilació.

Tal i com ja us vam informar el passat mes d'agost de 2017, la normativa que regula els supòsits que es complementen amb el 100% de les retribucions havien estat modificats.

Els agents van haver de fer front situacions de risc, i davant d'uns fets traumàtics, en jornades interminables, sense vehicles, sense emissores i sense un armament adequat. No pot quedar sense reconeixement.

Els serveis jurídics del SPC aconsegueixen una sentència sense precedents en defensa dels interessos de tots els companys que van intervenir el passat 30 de març de 2016 a Sta. Coloma de Gramenet.

12345678910...