banner
EL SINDICAT DELS POLICIES PER ALS POLICIES
UNA POLICIA AL SERVEI D'UN PAÍS
UN SINDICAT AL SERVEI DE LA POLICIA
SPC, AL TEU COSTAT
acció sindical

Els Mossos d’Esquadra fa temps que comprovem la màxima que es compleix a Interior: cada cop que entra un Conseller nou, fa bo a l’anterior per dolent que sigui el sortint.

Avui, hem fet un pas més en les nostres reivindicacions per demanar al Govern i al Departament d’Interior que aprovin mesures que donin solució a la manca d’efectius del CME.


Els serveis jurídics del SPC han comparegut com a acusació particular en representació del company amb l'objectiu de reclamar presó provisional.
Ahir es va reunir la Mesa General de Negociació dels Empleats Públics de la Generalitat i va acordar l’increment retributiu per l’any 2019. Us detallemt l'acord:
Des de l’inici del desplegament el SPC ha impulsat diferents manaments parlamentaris per tal que els mossos d’Esquadra tinguem una uniformitat adequada.
Us facilitem un resum d'aquestes mocions i de la votació feta per cadascuna d'elles pels diferents partits polítics:

El SPC seguirà actuant en defensa del col·lectiu, tal i com hem fet en aquest cas, atès que determinats comentaris no són admissibles.

Des de les organitzacions sindicals sotasignants i el moviment MosS.O.S. us volem agrair la tasca realitzada el dispositiu del passat 21D.


Resum del darrer Comitè de Seguretat i Salut Laboral celebrat amb el Departament d'Interior.

Avui hem tingut coneixement per boca del propi Hble. Conseller d’Interior que s’obrirà una investigació al company de la Brigada Mòbil que presumptament va qualificar d’”idiota” a...

En aquestes taules adjuntes podeu comprovar les diferències salarials entre bombers i mossos d'esquadra a l'any 2018 de l'escala C i els grups B i A de funcionaris.


La premsa s'ha fet ressò de la manifestació convocada ahir pel moviment MosS.O.S i els sindicats del CME. Us oferim un recull de notícies destacades:

L'administració ens pren pel PITO DEL SERENO. Encara no ho tens clar??? Diguem PROU!!!!

Aquestes són les conseqüències de no deixar fer la feina als professionals.
12345678910...