banner
EL SINDICAT DELS POLICIES PER ALS POLICIES
UNA POLICIA AL SERVEI D'UN PAÍS
UN SINDICAT AL SERVEI DE LA POLICIA
SPC, AL TEU COSTAT
acció sindical
Des del SPC sempre hem reclamat el una formació directa, continua, actualitzada, útil i de qualitat per a cada membre del cos. Computada dins la jornada laboral, però no a qualsevol preu:

Després d'anys lluita, el Sindicat de Policies de Catalunya ha aconseguit que el govern espanyol es comprometi a l'aprovació del reial decret per a que ens puguem jubilar als 60 anys.

L'errada sobre la llista de persones assignades temporalment a llocs de treball de determinades USC (pla d'estiu) ha causat un greuge a diversos agents. Reclamem una solució per a ells.
Aquest dimecres estarem a Madrid continuant la lluita que vam iniciar per als agents del CME, la jubilació anticipada.

El passat divendres es va realitzar al Complex Central la presentació d’uns arnesos per alleugerar pes en la zona dels malucs als treballadors que requereixin d’una adaptació específica.

Se’ns ha fet arribar queixes relacionades amb l’adjudicació de les “TASER”, els quals només estaran a disposició dels caps de torn de les ABP, deixant al marge els de les diferents comissaries de districte (CD).

Les retallades aplicades pel Govern de la Generalitat en tots els serveis públics des de l’any 2010, però especialment en el servei de seguretat pública, la paguen els ciutadans....

El passat 4 de maig, EuroCOP va aprovar el text consensuat la “Jornada sobre violència a l’entorn de l’esport" a la qual vam participar.

Convidem a la resta de sindicats del Cos de Mossos i a tots els companys i companyes a participar-hi!
Des del Sindicat de Policies de Catalunya ens sumem al #TaconeoSolidario de Los Vivancos.
El dia 10 de maig ens vam reunir amb els representants de l'administració per tractar principalment dos temes: la proposta de nou horari de Trànsit i les condicions de treball d'ARRO.

Hem adreçat un escrit al Ministeri de l’Interior sol·licitant la reglamentació de la disposició adicional quarta de la LO 9/2015, la popularment coneguda com la “Passarel·la“.

El SPC va ser l’únic sindicat del Cos de Mossos d’Esquadra impulsors de la jubilació anticipada al Cos. Ara , tenim un pas més endavant donat per aconseguir la jubilació anticipada.

Resposta del Síndic a la nostra demanda per tal que investigués les agressions patides pels agents del CME durant les manifestacions del passat 25 de març.

Hem reclamat per escrit la convocatòria dels concursos de provisió en diverses especialitats. En cas de no rebre reposta o rebre una negativa, tornarem al jutjat tal i com vam fer amb el concurs general.
12345678910...