banner
EL SINDICAT DELS POLICIES PER ALS POLICIES
UNA POLICIA AL SERVEI D'UN PAÍS
UN SINDICAT AL SERVEI DE LA POLICIA
SPC, AL TEU COSTAT
acció sindical

Respecte al tema de la seguretat, des del SPC hem denunciat en reiterades ocasions i des de fa molts anys, les mancances que pateixen moltes dependències del cos de mossos.

Des del Sindicat de Policies de Catalunya volíem fer un comunicat molt extens amb el recull de les queixes per les propostes de condecoracions arran dels atemptats a Barcelona i Cambrils de l'any passat, però hem decidit ...

Proposem l’eliminació de la RLT les places de cap de torn i creïn una compensació diària per a qui realment desenvolupa la responsabilitat.

Fem arribar un escrit al Director General en relació a les nombroses queixes rebudes per part d'agents destinats a les diferents unitats d’investigació i científica.

Divendres 20 de juliol va finalitzar sense acord la Mesa General de negociació de les condicions laborals dels empleats i empleades públiques de la Generalitat de Catalunya.

Podeu llegir aquí la intervenció de la Secretària d’Acció Sindical del SPC, Àngels Bosch, adreçant-se a l’Hble. Conseller d’Interior, Sr. Miquel Buch, durant la passada sessió del Consell de la Policia.

Respecte el comunicat intern sobre les Guàrdies i Comandaments a la RPMB, hem fet arribar al Director General de la Policia un escrit per tal de mostrar el nostre total desacord amb diversos punts d’aquest.

Ahir 16 de juliol de 2018 es va celebrar el Consell de la Policia amb responsables de l’administració i de les diferents organitzacions sindicals representatives al CME.

El jutjat del penal núm. 1 de Barcelona ha condemnat a 9 mesos de presó a un home per un delicte d’amenaces contra un membre del Cos de Mossos d’Esquadra.

Hem rebut nombroses queixes d’arreu del territori on s’estan produint denegacions sistemàtiques a les sol·licituds de gaudiment de les hores de permís per assumptes personals.

La sala d'espera de la planta -1, on els agents d’APEN que fan els trasllats penitenciaris han d’esperar hores, no compleix les disposicions mínimes de seguretat i salut laboral.
Donem suport a la iniciativa particular d'un grup de companyes per tal que feu arribar la vostra queixa a la DGP per la manca d'oferta de roba femenina per bescanviar el val de roba de paisà.
Resum del darrer Comitè se Seguretat i Salut laboral celebrat el passat 29 de juny de 2018.

Un dels procediments on els nostres afiliats tenen més dificultats és durant la tramitació de qualsevol de les diferents modalitats d’excedència.

12345678910...