banner
EL SINDICAT DELS POLICIES PER ALS POLICIES
UNA POLICIA AL SERVEI D'UN PAÍS
UN SINDICAT AL SERVEI DE LA POLICIA
SPC, AL TEU COSTAT
acció sindical

En aquestes taules adjuntes podeu comprovar les diferències salarials entre bombers i mossos d'esquadra a l'any 2018 de l'escala C i els grups B i A de funcionaris.


La premsa s'ha fet ressò de la manifestació convocada ahir pel moviment MosS.O.S i els sindicats del CME. Us oferim un recull de notícies destacades:

L'administració ens pren pel PITO DEL SERENO. Encara no ho tens clar??? Diguem PROU!!!!

Aquestes són les conseqüències de no deixar fer la feina als professionals.

Recordem al Conseller d'Interior i a tots els grups parlamentaris les conclusions de l'informe de la Comissió d'Estudi de Models de Seguretat i Ordre Públic.

El moviment mosS.O.S., les associacions i sindicats policials sotasignats, en relació a una campanya al CME virus D80, volen aclarir:
Les organitzacions esmentades CONDEMNEM FERMAMENT les declaracions del Conseller d’interior.
El primer que volem fer és desitjar la més ràpida recuperació als companys ferits i oferir-los els serveis jurídics del sindicat i el segon és denunciar les paraules del Conseller Buch.

El moviment mosS.O.S., les associacions i els sindicats sotasignats us CONVOQUEM a tots a la manifestació de la funció publica del proper dimecres 12/12/18 a Barcelona.

Animem a tots els patrullers, mossos i policies locals, a participar en aquesta enquesta, el resultat de la qual es traslladarà a tots els governs.

Seguim perquè la nostra intenció, com així ja hem manifestat en comunicats anteriors, és obligar a la casa a seure i negociar veritables mesures en benefici dels membres del CME

El SPC i el COPCAT (Sindicat de comandaments) han interposat denúncia per un presumpte delicte d'abandonament de menors davant la Fiscalia Provincial de Barcelona.

L'Àngels Bosch, Secretària d’acció sindical del SPC i Presidenta d'EuroCOP va participar ahir al Comitè de Peticions de la UE.

Alguna cosa tem el Conseller i el seu equip, alguna cosa volien amagar. Nosaltres intentarem explicar tot el que ahir es va dir, com sempre fem!!!


12345678910...