banner
EL SINDICAT DELS POLICIES PER ALS POLICIES
UNA POLICIA AL SERVEI D'UN PAÍS
UN SINDICAT AL SERVEI DE LA POLICIA
SPC, AL TEU COSTAT
acció sindical

Des del Sindicat de Policies de Catalunya celebrem que el Departament d'Interior hagi fet cas a les nostres...

L'únic sindicat del cos membre de la "PLATAFORMA POR EL ANTICIPO DE LA EDAD DE JUBILACIÓN" convida a TOTS els sind...

Des del SPC, membre de la Coordinadora de Policia (COP), us animem a assistir a la CONCENTRACIÓ per la defensa de la JUBILACIÓ ANTICIPADA de totes les POLICIES LOCALS i CME.

Maria Rovira va acusar els Mossos d’“executar extrajudicialment” els autors dels atemptats a Barcelona i Cambrils.

Govern central i sindicats han arribat a un acord que serà aprovat el proper 23 de març i que inclou un increment retributiu per als treballadors públics d'entre el 6,1% i el 8,79%.

Diem no a aquesta proposta de Pla de Carrera. Des del SPC volem un Pla que dignifiqui la feina dels agents de USC. Participa en la proposta que presentarem des del SPC.

Avalueu la proposta lliurada i feu-nos arribar les vostres aportacions. És molt important que hi participeu en el procés de desenvolupament del pla de carrera que us serà d'aplicació.

Resum de la darrera reunió celebrada de la Comissió d'Investigació del CME, on el tema principal va ser l'adaptació del Pacte de guàrdies no presencials.

En sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE), aquest va reconèixer com a jornada laboral el temps de disponibilitat localitzada fora de l'empresa.

Hi va haver un sindicat de mossos que va impedir que aconseguíssim la jubilació anticipada en el mateix moment que l’Ertzaintza. SAPS quin va ser?

Davant dels comunicats publicats pel SAP en relació al nostre company tristament mort, Jordi Farré, hem de ...

Li reclamem a la DGP que compleixi el seu compromís i faci efectiu els ajuts al menjar per als serveis de 12h en cap de setmana.
I si els gravíssims fets esdevinguts a Bilbao, durant els quals va resultar mort un agent de l’Ertzaintza, passessin aquí?

Els agents que van decidir acumular hores, i no cobrar hores extraordinàries, han vist com el romanent que l'administració no va voler planificar els hi ha deixat sense hores acumulades.

Tots els companys i companyes del SPC volem transmetre el nostre més sentit condol i tot el nostre suport i solidaritat a familiars, companys i amics de l'agent de la Ertzaintza mort ahir.

12345678910...