banner
EL SINDICAT DELS POLICIES PER ALS POLICIES
UNA POLICIA AL SERVEI D'UN PAÍS
UN SINDICAT AL SERVEI DE LA POLICIA
SPC, AL TEU COSTAT
acció sindical

Des de la 3SINDICAL presentem al·legacions a les darreres instruccions de formació i indemnitzacions. Demanem que considerin la formació obligatòria com a jornada de treball i, per tant, li apliquin les garanties generals dels horaris, entre altres qüestions.

El dispositiu del CME al Segrià és un nou exemple d'improvisació per part dels governants: Controls a ple sol, manca d'aigua i menjar a tots els punts, relleus que no arriben, horaris més extensos... La gestió informativa, de recurso...

Des de la 3SINDICAL us resumim la reunió COPSA d'ahir 6 de juliol de 2020 on es va parlar principalment de la modificació prevista del Decret 246/2008, de 16 de desembre de la situació administrativa especial de segona activitat al cos de Mossos d'Esquadra.
Dijous, 2 de juliol de 2020 vam signar i, per tant, ratificar l'Acord sobre la jubilació anticipada i altres millores laborals al CME.

Des de la 3SINDICAL proposem que s'aturin els controls preventius d'alcoholèmia si no es pot garantir la seguretat dels usuaris ni dels mateixos agents que realitzen el control.

Des de la 3 SINDICAL ens vam reunir amb els caps de la RPMN per tractar diverses problemàtiques: mantneiment de vehicles, manca de personal administratiu, guàrdies no presencials...

Reunits amb els responsables de la RP Central us expliquem els temes que s'han parlat: afectació i gestió de la Covid-19, desinfecions i neteges, mampares de protecció, seguretat a les dependències policials, vehicles en mal estat...

El que hem escoltat avui a l'Auditori, ha estat un canvi encobert de model d'ordre públic (actualment basat en el manteniment de les distàncies) que volen derivar cap al model del cos a cos.

Haurien d'ampliar els controls aleatoris in situ a totes les unitats i a tot el territori amb l'objectiu de vetllar perquè els agents del CME tinguin el material i les condicions laborals idònies, no només els tips i els nops.

Des de la 3SINDICAL us expliquem les preguntes que hem tractat a la reunió: imputació hores de romanent, personal de baixa que han de fer la prova PCR, el material de protecció davant la Covid-19, comissaries, sales, vehicles etc...

Us resumim els aspectes més destacats de la reunió sobre la nòmina del mes de juny, el Pla d'estiu, la represa de convocatòries, diferents instruccions, sales de comandament i la imputació horària per la Covid-19.
Des de la 3SINDICAL us expliquem els temes tractats a la reunió del comitè de seguretat i salut laboral el dijous 25 de juny de 2020.


Novament felicitem els serveis jurídics del SPC i al company que va ser denunciat per un delicte de lesions. La causa va ser arxivada i ara l'Audiència de Barcelona confirma que no hi va haver intencionalitat lesiva.

Hem de treballar amb seguretat! S'estan planificant i realitzant controls preventius d'alcoholèmia i substàncies estupefaents sense que s'hagi lliurat el material recomanat pel procediment tècnic que minimitza el risc de contagi dels agents.
12345678910...