banner
EL SINDICAT DELS POLICIES PER ALS POLICIES
UNA POLICIA AL SERVEI D'UN PAÍS
UN SINDICAT AL SERVEI DE LA POLICIA
SPC, AL TEU COSTAT
acció sindical

Com tots sabeu, l'SPC va ser molt crític amb la gestió que la DGP, amb el Conseller Miquel Buch com a màxim responsable, va fer el dissabte 29 de setembre i el dilluns 1 d’octubre.

Us facilitem el model de recurs per tal de reclamar el retorn de les quantitats corresponents al IRPF per baixes de maternitat o paternitat.

Un cop l’administració va presentar les bases provisionals del concurs general de Seguretat Ciutadana, des del SPC hem presentat diverses esmenes que creiem que s’han de realitzar.

Ahir a la tarda ens va convocar (als sindicats representatius) el DG de la Policia per explicar-nos el dispositiu del dilluns (1-O del 2018).

Ahir vam assistir a una reunió amb el Sotscap de la Divisió Tècnica de Planificació de la Seguretat, respecte a les armilles defectuoses que han aparegut últimament.

Resum de la reunió mantinguda amb els caps de la Regió Policial Metropolitana Barcelona (RPMB).
Us esperem dissabte 6 d'octubre a les 18h a la plaça Universitat.

Suma-t'hi!!!
Són vostès uns irresponsables que estan jugant amb la integritat dels nostres companys.


Com tots sabeu, divendres vam tenir la primera reunió de treball per tractar la recuperació dels drets perduts i el què ens han espoliat durant tants anys.

Volem mostrar el nostre total suport als nostres companys de les unitats d'ordre públic, tant la BRIMO com les ARRO, venen moments difícils i volem que sapigueu que sempre ens tindreu al vostre costat.

A dia d'avui, el problema no està resolt i encara tenim les patrulles de mossos amunt i avall amb menors amb la negativa dels centres a acollir-los.

El SPC ha tingut coneixement del que pot ser un problema molt greu sobretot per la seguretat del seus agen...

Resum conjunt SPC i CAT del darrer Consell de la Policia, celebrat dilluns 17 de setembre de 2018.
Durant el transcurs de la instrucció es va acreditar que la causa mèdica no només era compatible amb l’activitat esportiva, sinó que era inclús beneficiosa.
12345678910...