banner
EL SINDICAT DELS POLICIES PER ALS POLICIES
UNA POLICIA AL SERVEI D'UN PAÍS
UN SINDICAT AL SERVEI DE LA POLICIA
SPC, AL TEU COSTAT
acció sindical
Entenem que és l’inici de l’aplicació d’una nova sensibilitat vers la política d’aplicació de mesures cautelars als companys immersos en procediments judicials de caràcter greu com a investigats/imputats.

Alguns sindicats i associacions de Policia Nacional i Guardia Civil han engegat una campanya, aprofitant la situació política, per demanar augments de sou.

Recentment hem rebut moltes consultes relatives a que els agents participants en el dispositiu de l’1O havien de realitzar un informe breu detallant “escrupolosament” totes les accions realitzades.

Demanem que compareguin en les diferents causes obertes els responsables del dispositiu previst per al dia 1 d’octubre i no els agents que es trobaven de servei complint ordres.

Avui es faran les transferències als comptes corrents del personal adscrit a la DGP en concepte d'indemnitzacions per raó de servei generades durant els mesos de gener i febrer de 2017.

La DGP ens ha comunicat el retorn al marc de jornada i horari ordinari per a les unitats de seguretat ciutadana i unitats d’investigació, a partir del torn de matí del proper dimarts 10 d’octubre.

Es manté la seqüència 4x2 però es rebaixa les hores a 8 hores o 8’30 hores, inclòs  el cap de setmana, fins el 9 d’octubre de moment. 

Davant l’ús malintencionat i/o partidista que s’està fent del fragment d’alguna declaració feta en algun mitjà per part del nostre portaveu, volem deixar clar el nostre posicionament.

Condemnem les inacceptables agressions contra ciutadans en determinades actuacions així com les sofertes per alguns companys del CME per part d'alguns membres del CNP i la Guàrdia Civil.

De moment ja hem denunciat aquesta situació per vulneració del Decret d'horaris del CME però estem pendents que la DGP humanitzi el dispositiu. També demanem el permís per anar a votar.

Tot i el compromís de l'Administració de respectar el Decret 146/1996, s'estan vulnerant drets recollits en aquest. Interposem demanda al contenciós-administratiu.

Des del spc lamentem profundament la situació que està travessant el cos de la Policia de la Generalitat.


El Sindicat de Policies de Catalunya es mostra totalment contrari a aquests canvis i seguirà treballant per que es corregeixi i no es torni a produir.

Resum de la reunió entre comissari, intendent, cap administració rpgi i representacions sindicals.

Durant la jornada de l'1O estarem a la vostra disposició acompanyats dels dos equips jurídics del sindicat, per tal d’assessorar-nos i vetllar pels nostres interessos.

12345678910...