banner
EL SINDICAT DELS POLICIES PER ALS POLICIES
UNA POLICIA AL SERVEI D'UN PAÍS
UN SINDICAT AL SERVEI DE LA POLICIA
SPC, AL TEU COSTAT
notícies

Tal i com ens ha informat la Subdirecció General de Recursos Humans de la DGP, la Instrucció ja es troba disponible. La podeu consultar aquí.

Arran de la denúncia que va presentar el Sindicat de Policies de Catalunya, la regidora de la CUP a Barcelona, Maria Rovira, està citada a declarar com investigada.

Pagament de les dietes generades als mesos de maig, juny i juliol de 2017 a més d’un recull del primer semestre de 2016.

Agents de USC Sant Martí van ser agredits després d'un accident amb el vehicle policial. Ara, mitjançant l'acusació particular portada pels serveis jurídics del SPC, els agressors han estat condemnats.

Els temes que es van tractar van ser les IR obertes referents a l'1 d'octubre, pla de carrera professional per USC, AP's 2017, vals de roba de paisà 2016, indisposicions i vacances.

Continua endavant el procediment, que en el cas dels mossos, es va iniciar mitjançant l'escrit corresponent per part del SPC. Seguim treballant per donar l'impuls definitiu per a l'aprovació del Decret.

Resum de la reunió celebrada avui dins de la Comissió d'Investigació entre els sindicats representatius del CME i els representants de l'Administració.

Des del SPC, rebutgem totalment l'obertura de diligències per part de la DAI i mantenim la nostra intenció de preservar i defensar els interessos dels agents de l'escala bàsica i intermèdia.

Prèviament es parla de les citacions i declaracions que està fent la DAI en referència a les IR’s que s’han obert  a conseqüència del dia 1 d’Octubre.

La secció sindical de la Policia Local de Sant Joan Despí del SPC ha obtingut en les darreres eleccions sindicals a la Junta de personal a l’Ajuntament dos representants sindicals.

El programa de gestió horària  (PGH) del Cos de Mossos d’Esquadra actualment ja te més de dotze anys d’antiguitat i no dóna solució a les necessitats i condicions laborals actuals.

L’augment de les hores extres deriva del compliment de la Moció 68/XI del Parlament

12345678910...