banner
EL SINDICAT DELS POLICIES PER ALS POLICIES
UNA POLICIA AL SERVEI D'UN PAÍS
UN SINDICAT AL SERVEI DE LA POLICIA
SPC, AL TEU COSTAT
notícies
El dia 23 de maig ens manifestarem a Madrid per l’avançament de l’edat de jubilació. 

Els agents del CME no tenen culpa de la situació actual i aquells mereixedors de rebre el reconeixement públic, alguns arriscant la seva integritat física, haurien de poder fer-ho amb absoluta normalitat.

S'han publicat avui al DOGC les bases del Concurs Oposició de les especialitats TEDAX, CANINA i BRIMO.

Durant el dispositiu establert en l’entrega de despatxos de la nova promoció de jutges, es va donar l’ordre que tots els agents d’ARRO i BRIMO havien de descobrir-se el rostre i abaixar-se el tapaboques

Resum de la reunió entre els representants sindicals i els caps de la Regió Policial Metropolitana Nord celebrada el passat 11 d'abril.

L'acusat es va resistir a l'acció de la policia, empenyent i colpejant els agents actuants i en el judici va aportar un testimoni que ha estat imputat per fals testimoni.

Us informem dels punts a destacar del Consell de la Policia d'avui dia 10/04/18:

Us fem un resum dels temes tractats a dita reunió, com els vals de roba de 2016, hores d'AAPP 2017 no gaudides, la compensació per Àgora o el Pla Minerva.

Exigim al govern de Mariano Rajoy l'aprovació immediata de la jubilació anticipada per coeficient reductor de les Policies Locals i mossos d'esquadra.

En data 4 d’abril, hem fet arribar per escrit al Secretari General Tècnic, senyor Puigserver, la nostra preocupació i disconformitat per la participació dels agents de USC en dispositius d’ordre públic.

El SPC demana al Sindic de Greuges que investigui també les agresions i lesions que van patir els agents del CME el passat dia 25, en el marc de la investigació que va anunciar fer sobre l’actuació de la policia catalana.

Sol·licitem a la DGP que surti en defensa dels nostres companys davant del linxament públic al qual s'estan veient sotmesos, fins i tot des d'associacions que utilitzen el nom del cos de mossos.

12345678910...