banner
EL SINDICAT DELS POLICIES PER ALS POLICIES
UNA POLICIA AL SERVEI D'UN PAÍS
UN SINDICAT AL SERVEI DE LA POLICIA
SPC, AL TEU COSTAT
notícies
Davant les amenaces que han patit diversos sindicats de l'Ertzaintza, des del SPC volem enviar el nostre màxim suport a tots.
Farem guàrdia davant de la Conselleria d’Interior des de les 20,00 h. del diumenge 18/11/18 amb una CONCENTRACIÓ MASSIVA a la FRESCA fins a la finalització del CONSELL l’endemà
Ja fa anys que s’està insultant als funcionaris catalans. El Cos de Mossos d’Esquadra fa temps que està fart i cansat dels menyspreus constants per part del Departament d’Interior.
Companys, com bé sabeu seguim amb les accions conjuntes de TOTS els sindicats amb la plataforma mosSOS.
Una vegada més, els vals de roba de paisà són de l’empresa MACSON,  tot i haver denunciat les complicacions que comporta. A més, té data de caducitat de 15/desembre/2018!!
Els tribunals condemnen a la generalitat a abonar la diferència retributiva a l’agent que va realitzar funcions de caporal com a responsable d’equip d’ARRO.

Des del SPC hem adreçat un escrit a la Directora de la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència per exigir-li que ubiqui als MENA en altres llocs i no els deixi a les comissaries.

Demanem mesures urgents per els companys d’ARRO i BRIMO amb caràcter preventiu per poder garantir la seva seguretat i la d’altres conductors.
Des de Sindicat de Policies de Catalunya volem transmetre el missatge que ens ha fet arribar l'Oscar, papà d'en Leo i company del cos de mossos d'esquadra:

El sindicat SPC va convocar una reunió urgent el 26/10/18 on s’hi van reunir diversos administradors del moviment MosS.O.S. amb els representants sindicals del CAT, CSIF, SAP, SME, SPC i USPAC .

Aquests són els temes tractats a la reunió del Consell de la Policia celebrat el 25/octubre/2018:

12345678910...