banner
EL SINDICAT DELS POLICIES PER ALS POLICIES
UNA POLICIA AL SERVEI D'UN PAÍS
UN SINDICAT AL SERVEI DE LA POLICIA
SPC, AL TEU COSTAT
notícies

En data 12 de gener de 2018 ens hem reunit a Tarragona els representants sindicals al CME amb els responsables de la RPCT. Aquest és el resum de la reunió, fet conjuntament entre CAT i SPC.

El Ministerio de Empleo y Seguridad Social ha emès un informe sobre l’estat de la tramitació dels procediments per a la determinació dels coeficients reductors de l’edat de jubilació.

Tal i com ja us vam informar el passat mes d'agost de 2017, la normativa que regula els supòsits que es complementen amb el 100% de les retribucions havien estat modificats.

El passat 5 de gener de 2018 es van realitzar les transferències en concepte d’indemnitzacions per raó de servei generades als segon semestre de 2016 que havien quedat pendents de pagament.

Els agents van haver de fer front situacions de risc, i davant d'uns fets traumàtics, en jornades interminables, sense vehicles, sense emissores i sense un armament adequat. No pot quedar sense reconeixement.

Els serveis jurídics del SPC aconsegueixen una sentència sense precedents en defensa dels interessos de tots els companys que van intervenir el passat 30 de març de 2016 a Sta. Coloma de Gramenet.

Resum del darrer Comitè de Seguretat i Salut Laboral.

Dilluns 18 de desembre vam tenir reunió amb els responsables de la regió, us resumim els temes més destacats:

En data 14/12/17 s'ha realitzat la reunió entre els caps de la RPMB i els representants sindicals, on hem tractat els següents temes:

Des del SPC no podem permetre que fora del seu horari de feina i de les seves funcions habituals, els membres del CME no puguin participar lliurement i expressar les seves opcions polítiques.

Presentem querella criminal en relació a les informacions sobre el presumpte espionatge sobre la persona del secretari general del SPC i sobre la seva família.

Avui s'ha celebrat al SPC una roda de premsa amb els companys de la Guàrdia Urbana de Barcelona, i afiliats al SPC, per tal de donar la seva versió respecte el documental Ciutat Morta.

Tal i com ens ha informat la Subdirecció General de Recursos Humans de la DGP, la Instrucció ja es troba disponible. La podeu consultar aquí.

Arran de la denúncia que va presentar el Sindicat de Policies de Catalunya, la regidora de la CUP a Barcelona, Maria Rovira, està citada a declarar com investigada.

12345678910...