banner
EL SINDICAT DELS POLICIES PER ALS POLICIES
UNA POLICIA AL SERVEI D'UN PAÍS
UN SINDICAT AL SERVEI DE LA POLICIA
SPC, AL TEU COSTAT
notícies

Respecte al tema de la seguretat, des del SPC hem denunciat en reiterades ocasions i des de fa molts anys, les mancances que pateixen moltes dependències del cos de mossos.

Des del Sindicat de Policies de Catalunya volíem fer un comunicat molt extens amb el recull de les queixes per les propostes de condecoracions arran dels atemptats a Barcelona i Cambrils de l'any passat, però hem decidit ...

La Plataforma per l'avançament de l'edat de jubilació demana l'impuls de noves convocatòries de policies locals en previsió de l'aprovació del reial decret d'avançament de l'edat de jubilació.
El Sindicat de Policies de Catalunya (SPC) ha denunciat la falta de seguretat i vigilància d'unes dependències dels Mossos d'Esquadra a Esplugues de Llobregat.
S'han fet públiques diferents llistes en relació a la convocatòria mitjançant concurs oposició per a la provisió de llocs de treball de les especialitats de Tedax i Canina.

Proposem l’eliminació de la RLT les places de cap de torn i creïn una compensació diària per a qui realment desenvolupa la responsabilitat.

Fem arribar un escrit al Director General en relació a les nombroses queixes rebudes per part d'agents destinats a les diferents unitats d’investigació i científica.

Divendres 20 de juliol va finalitzar sense acord la Mesa General de negociació de les condicions laborals dels empleats i empleades públiques de la Generalitat de Catalunya.

Podeu llegir aquí la intervenció de la Secretària d’Acció Sindical del SPC, Àngels Bosch, adreçant-se a l’Hble. Conseller d’Interior, Sr. Miquel Buch, durant la passada sessió del Consell de la Policia.

Respecte el comunicat intern sobre les Guàrdies i Comandaments a la RPMB, hem fet arribar al Director General de la Policia un escrit per tal de mostrar el nostre total desacord amb diversos punts d’aquest.

Ahir 16 de juliol de 2018 es va celebrar el Consell de la Policia amb responsables de l’administració i de les diferents organitzacions sindicals representatives al CME.

El jutjat del penal núm. 1 de Barcelona ha condemnat a 9 mesos de presó a un home per un delicte d’amenaces contra un membre del Cos de Mossos d’Esquadra.

Avui s'han fet públiques diferents llistes en relació a la convocatòria mitjançant concurs oposició per a la provisió de llocs de treball de les especialitats de Tedax i Brimo.

Hem rebut nombroses queixes d’arreu del territori on s’estan produint denegacions sistemàtiques a les sol·licituds de gaudiment de les hores de permís per assumptes personals.

12345678910...