banner
EL SINDICAT DELS POLICIES PER ALS POLICIES
UNA POLICIA AL SERVEI D'UN PAÍS
UN SINDICAT AL SERVEI DE LA POLICIA
SPC, AL TEU COSTAT
notícies

Li reclamem al Director General de la Policia que es determinin criteris objectius per a l’assignació dels lots d’hores extraordinàries als agents.


Algunes organitzacions sindicals funcionem sense subvencions. Altres les necessiten per mantenir la seva estructura organitzativa, creada en base a elles, perdent la seva condició de "part social".

El Sindicat de Policies de Catalunya ha tramés avui al nou Conseller d'Interior, Miquel Buch, el següent escrit:

Els ara condemnats intentaven entrar en un local usant la força quan van ser sorpresos per una dotació policial del cos de mossos d’esquadra.

Ens hem adreçat al nou Conseller per tal de reclamar molts drets que s’han vist retallats a tots els funcionaris de la Generalitat, en especial als Mossos d’Esquadra, per les especificitats lligades a la nostra funció.

SPC, SME, USPAC i CAT-ME hem mantingut una segona reunió per cercar alternatives i fer un front comú i hem demanat poder mantenir una reunió amb el Conseller d’Interior el més aviat possible.

Un company es va lesionar mentre rebia formació en un espai que no es trobava en condicions ni estava destinat per a la pràctica esportiva. Ara Inspecció de Treball sanciona a la DGP.

Els dos companys, assistits pels serveis jurídics del SPC des de l’ inici del procediment, varen resultat lesionats en una intervenció amb dos menors d’edat, fugits del Centre del que estaven tute...

El pagament de les indemnitzacions generades durant el primer i segon trimestre de 2017 s'esta realitzant des del passat divendres 1 de juny.

Hem fet arribar al Cap del CME una proposta per tal d'implementar un protocol d'actuació i assistència i recopilació de dades que es preocupi per les persones policies víctimes de la violència.

Tant nosaltres com el Cap del bufet en Josep Maria Fuster-Fabra tenim el ferm compromís de seguir col·laborant molts anys en la defensa dels companys afiliats al SPC.
El Jutjat d'Instrucció 9 de Barcelona ha acordat l'arxiu de la causa seguida contra 4 agents del CME denunciats per una ciutadana, per un suposat delicte de lesions, en ser expulsada d'una discoteca.

Avui s'han fet públiques les llistes provisionals de persones participants admeses i excloses a la convocatòria mitjançant concurs oposició.

El passat 23 de maig ens vam reunir els representants sindicals amb els caps de la Regió Policial Metropolitana Sud del CME. Aquest és el resum dels temes que es van tractar en dita reunió.
12345678910...