banner
EL SINDICAT DELS POLICIES PER ALS POLICIES
UNA POLICIA AL SERVEI D'UN PAÍS
UN SINDICAT AL SERVEI DE LA POLICIA
SPC, AL TEU COSTAT
notícies

Avui el periodista Eduardo Martín de Pozuelo explica en l’article titulat “Universales y muy peligrosos” l’existència d’un recent anàlisi fet sobre els atemptats de Barcelona i Camb...

Comunicat de la Plataforma nacional por el adelanto de la edad de jubilación, de la qual el SPC forma part a través de COP. Consulteu la darrera informació del procediment.

Aquí teniu el resum del darrer Consell de la Policia, al qual es van tractar temes com convocatòries, recuperació de pagues extres, AP's, pla de carrera per a USC o jubilació anticipada.

Ahir 6 de febrer de 2018 vam tenir reunió amb els responsables de la RPCENTRAL, us resumin alguns dels temes més rellevants que es van tractar.

Segons la Subdirectora General de RRHH ampliar els criteris que fan possible el creixement d’aquestes hores aconseguirà únicament crear falses expectatives i generar un sentiment de desmotivació.

El resultat de la mala planificació del dispositiu, un cop més, per part de qui no ha d’estar allà aguantant el que van haver de patir els companys ha comportat més d’una vintena d’agents ferits.

Us informem que amb l'objectiu de donar el millor servei a les nostres oficines hem traslladat la seu central de Barcelona del SPC a l'adreça c/ Bailen 82, 1r 2a de Barcelona.

Les bases publicades pretenien dotar d'una major puntuació i pràcticament dotar de plaça a aquells funcionaris que anteriorment havien realitzat funcions similars a terme sense habilitació ni cap resolució administrativa.

Resum de la reunió celebrada el passat 17 de gener entre els representants sindicals i els comandaments Regió Policial de Ponent.

Es modifica el punt 2.2 que preveu la forma de còmput del temps de desplaçament com a jornada de treball que es calcularà i computarà a raó de 2 hores de desplaçament per cada 70 quilòmetres recorreguts.

El passat 7 de setembre, vam fer tornar a denunciar que alguns mitjans de comunicació segueixen publicant fotografies i fins i tot dades personals. Aquesta és la resposta de la DGP.

En data 12 de gener de 2018 ens hem reunit a Tarragona els representants sindicals al CME amb els responsables de la RPCT. Aquest és el resum de la reunió, fet conjuntament entre CAT i SPC.

12345678910...