banner
EL SINDICAT DELS POLICIES PER ALS POLICIES
UNA POLICIA AL SERVEI D'UN PAÍS
UN SINDICAT AL SERVEI DE LA POLICIA
SPC, AL TEU COSTAT
notícies

Com afecta a la seguretat a Catalunya que els mossos no puguin accedir a les bases de dades d'Europol? Aquesta i altres qüestions que afecten al Cos de Mossos d'Esquadra, al programa l'Illa de Robinson. 

Aquesta és una demanda històrica del Sindicat de Policies de Catalunya i esperem que el Govern doni compliment a aquesta resolució que emana del Parlament de Catalunya el més aviat possible.

En data 7 de novembre de 2017 vam demanar mitjançant escrit al Ministre de l'Interior la convocatòria de la Junta de Seguretat de Catalunya i una convocatòria de noves places per al CME.

.Resum dels temes que es van tractar en el darrer Comitè de Seguretat i Salut Laboral, celebrat el dia 16 de juny de 2017.

Escolta l'entrevista que va fer en Xavi Bundó, al programa Via Lliure de RAC1, a l'Àngels Bosch, Presidenta de l'Eurocop i Vicesecretària del SPC.

La incorporació dels nous agents provinents del tancament de la Model s'han trobat amb unes instal·lacions deficients i sense el manteniment adequat.

Ja teniu disponibles les darreres llistes de la convocatòria mitjançant LD per a la provisió de llocs de treball de l'especialitat d'Intervenció Especial de la categoria de mosso/a de l'escala bàsica.

L'Audiència de Barcelona confirma la sentència dictada pel Jutjat Penal que condemnava l'agressor a un company dels CME per un delicte d'atemptat a agents de l'autoritat i un delicte de lesions.

En la protesta que es va dur a terme vam reclamar per la pèrdua de drets que pateixen els agents així com per la falta de recursos humans de la policia local.

Les agents femenines no disposen de dutxes als vestidors, a diferència dels seus companys que sí en disposen. Reclamem solucions per acabar amb aquesta discriminació.

Admès a tràmit el recurs contenciós-administratiu presentat pel SPC contra la desestimació de la DGP a la nostra sol·licitud de convocar el concurs general.

Avui 31 de maig hem tingut la primera reunió regional d’enguany amb els cap de la Regió Central. Podeu consultar el resum de la reunió.


Els vestidors de l’edifici E de l’ISPC presenten un estat de manca de salubritat i manteniment total, tal i com podeu veure en les imatges d'aquesta notícia.
12345678910...