banner
EL SINDICAT DELS POLICIES PER ALS POLICIES
UNA POLICIA AL SERVEI D'UN PAÍS
UN SINDICAT AL SERVEI DE LA POLICIA
SPC, AL TEU COSTAT
notícies

Els supòsits segons els quals les retribucions es complementen en cas de situació de baixa mèdica temporal han estat ampliats. Consulta aquí tota la informació.

El jutjat contenciós-administratiu estima el nostre recurs en representació d'una afiliada que no va rebre la felicitació per una actuació de la qual sí van rebre la resta d'agents actuants.

Us fem un resum dels temes més destacats a la darrera reunió entre els caps de la RPCT i els representants sindicals del CME.

El Tribunal Suprem anul·la definitivament les eleccions sindicals al Consell de la Policia de Mossos d’Esquadra de l’any 2015. La sentència és ferma i irrecurrible.

Des del SPC volem transmetre el nostre més sentit condol i tota la solidaritat a familiars, companys i amics del sergent de la Policia Local de Gavà, l'Antonio López, assassinat en acte de servei.

Novament, aquesta reunió del Consell de la Policia ha tornat a estar marcada per l'ombra de l'acord signat dies abans per l'organització sindical SAP i els seus satèl·lits. Us resumim els temes tractats.

Temes tractats a la reunió del dia 27 de juny de 2017, entre sindicats representatius al CME i els responsables policials i d’administració de la RPMS.

La Generalitat abonarà aquest mes de juliol de 2017 l'1%d'increment de les retribucions del personal, amb efectes del mes de gener de 2017.

En relació a la notícia apareguda avui en el diari ARA volem aclarir que:

Les acusacions, generalitzant, de “falta de compromís”, “baixa tolerància a la frustració” o “poca paciència” als mossos joves del Cos, són falses, al mateix temps que ofensives.

Al marge del disseny, que desperta més rebuig que afinitats, al marge de les qualitats i propietats del materials que s’utilitzaran, sobre tot és com i on s’ha fet tot plegat.

El Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social ha remès als sindicats un Reial Decret en el qual s'estableix el coeficient reductor per als policies locals que vulguin jubilar-se abans de l'edat ordinària.

Us fem un resum dels temes més rellavants que es van tractar entre els caps de la Regió i els representants sindicals a la reunió del dia 22 de juny amb la Regió.

Ahir vam tenir la reunió amb els responsables de la RPMNord. Us resumim els punts més destacats que es van tractar.

Des del Sindicat de Policies de Catalunya vam rebre la corresponent reclamació de l’agent i els serveis jurídics van interposar el recurs al contenciós-administratiu.

12345678910...