banner
EL SINDICAT DELS POLICIES PER ALS POLICIES
UNA POLICIA AL SERVEI D'UN PAÍS
UN SINDICAT AL SERVEI DE LA POLICIA
SPC, AL TEU COSTAT
"La policia de Catalunya no disposa d'efectius suficients per garantir la seva seguretat"
Tornem a reclamar mesures de caràcter urgent per garantir la seguretat dels agents del CME i dels seus centres de treball.
El Sindicat de Policies de Catalunya (SPC) ha denunciat la falta de seguretat i vigilància d'unes dependències dels Mossos d'Esquadra a Esplugues de Llobregat.

Hi ha sobre paper 1.200 efectius però que "cada cop estan fent més feines de despatx o fins i tot de controls antiterroristes o de prevenció de robatoris.", explica Enric Piferrer, delegat de Trànsit del SPC.

Presentem querella criminal en relació a les informacions sobre el presumpte espionatge sobre la persona del secretari general del SPC i sobre la seva família.

Avui s'ha celebrat al SPC una roda de premsa amb els companys de la Guàrdia Urbana de Barcelona, i afiliats al SPC, per tal de donar la seva versió respecte el documental Ciutat Morta.

Un de los sindicats més representatius dels mossos, l'SPC, va acusar ahir a la cúpula del cos de deslleialtat. Declaracions del Secretari General del SPC a diferents mitjans de comunicació.

Aquests dies es celebren les jornades d'Eurocop a Bilbao. La seva presidenta, també vicesecretària del SPC, va fer una valoració dels temes més rellevants que afecten als policies a Europa.

El passat divendres vam participar al programa La Brújula de Onda Cero en relació a les últimes informacions publicades a premsa sobre el risc d'atemptat a Barcelona.

Com afecta a la seguretat a Catalunya que els mossos no puguin accedir a les bases de dades d'Europol? Aquesta i altres qüestions que afecten al Cos de Mossos d'Esquadra, al programa l'Illa de Robinson. 

Escolta l'entrevista que va fer en Xavi Bundó, al programa Via Lliure de RAC1, a l'Àngels Bosch, Presidenta de l'Eurocop i Vicesecretària del SPC.

Intervencions del portaveu del SPC, en David Miquel, i de la Presidenta d'EuroCOP i Vicesecretària del SPC, l'Àngels Bosch.
123456