banner
EL SINDICAT DELS POLICIES PER ALS POLICIES
UNA POLICIA AL SERVEI D'UN PAÍS
UN SINDICAT AL SERVEI DE LA POLICIA
SPC, AL TEU COSTAT
Tornem a reclamar mesures de caràcter urgent per garantir la seguretat dels agents del CME i dels seus centres de treball.
El Sindicat de Policies de Catalunya (SPC) ha denunciat la falta de seguretat i vigilància d'unes dependències dels Mossos d'Esquadra a Esplugues de Llobregat.

Hi ha sobre paper 1.200 efectius però que "cada cop estan fent més feines de despatx o fins i tot de controls antiterroristes o de prevenció de robatoris.", explica Enric Piferrer, delegat de Trànsit del SPC.

Presentem querella criminal en relació a les informacions sobre el presumpte espionatge sobre la persona del secretari general del SPC i sobre la seva família.

Avui s'ha celebrat al SPC una roda de premsa amb els companys de la Guàrdia Urbana de Barcelona, i afiliats al SPC, per tal de donar la seva versió respecte el documental Ciutat Morta.

Un de los sindicats més representatius dels mossos, l'SPC, va acusar ahir a la cúpula del cos de deslleialtat. Declaracions del Secretari General del SPC a diferents mitjans de comunicació.

Aquests dies es celebren les jornades d'Eurocop a Bilbao. La seva presidenta, també vicesecretària del SPC, va fer una valoració dels temes més rellevants que afecten als policies a Europa.

El passat divendres vam participar al programa La Brújula de Onda Cero en relació a les últimes informacions publicades a premsa sobre el risc d'atemptat a Barcelona.

Com afecta a la seguretat a Catalunya que els mossos no puguin accedir a les bases de dades d'Europol? Aquesta i altres qüestions que afecten al Cos de Mossos d'Esquadra, al programa l'Illa de Robinson. 

Escolta l'entrevista que va fer en Xavi Bundó, al programa Via Lliure de RAC1, a l'Àngels Bosch, Presidenta de l'Eurocop i Vicesecretària del SPC.

Intervencions del portaveu del SPC, en David Miquel, i de la Presidenta d'EuroCOP i Vicesecretària del SPC, l'Àngels Bosch.

Publicació a La Vanguardia: El SPC ha posat en coneixement de la Fiscalia el "tracte de favor" que va rebre el conductor que dijous passat va atropellar un mosso d'esquadra a Rubí.

12345