banner
EL SINDICAT DELS POLICIES PER ALS POLICIES
UNA POLICIA AL SERVEI D'UN PAÍS
UN SINDICAT AL SERVEI DE LA POLICIA
SPC, AL TEU COSTAT

Presentem querella criminal en relació a les informacions sobre el presumpte espionatge sobre la persona del secretari general del SPC i sobre la seva família.

Avui s'ha celebrat al SPC una roda de premsa amb els companys de la Guàrdia Urbana de Barcelona, i afiliats al SPC, per tal de donar la seva versió respecte el documental Ciutat Morta.

Un de los sindicats més representatius dels mossos, l'SPC, va acusar ahir a la cúpula del cos de deslleialtat. Declaracions del Secretari General del SPC a diferents mitjans de comunicació.

Aquests dies es celebren les jornades d'Eurocop a Bilbao. La seva presidenta, també vicesecretària del SPC, va fer una valoració dels temes més rellevants que afecten als policies a Europa.

El passat divendres vam participar al programa La Brújula de Onda Cero en relació a les últimes informacions publicades a premsa sobre el risc d'atemptat a Barcelona.

Com afecta a la seguretat a Catalunya que els mossos no puguin accedir a les bases de dades d'Europol? Aquesta i altres qüestions que afecten al Cos de Mossos d'Esquadra, al programa l'Illa de Robinson. 

Escolta l'entrevista que va fer en Xavi Bundó, al programa Via Lliure de RAC1, a l'Àngels Bosch, Presidenta de l'Eurocop i Vicesecretària del SPC.

Intervencions del portaveu del SPC, en David Miquel, i de la Presidenta d'EuroCOP i Vicesecretària del SPC, l'Àngels Bosch.

Publicació a La Vanguardia: El SPC ha posat en coneixement de la Fiscalia el "tracte de favor" que va rebre el conductor que dijous passat va atropellar un mosso d'esquadra a Rubí.

El portaveu del SPC va fer declaracions a El País, les quals podeu consultar a continuació.

Des del SPC hem enviat una carta a la presidenta del Parlament en què exigim que els Mossos d'Esquadra deixin de ser objecte d'intercanvi polític i que no es qüestioni el seu caràcter democràtic.


Des del Sindicat de Policies de Catalunya defensem l’actuació del Cos de Mossos d’Esquadra vers la detenció de l'alcaldessa de Berga efectuada aquest matí.


Uns 25 o 30 manters van rodejar uns agents del CME a El Vendrell i es van encarar als companys, llençant-los sorra i agredint-los amb els cinturons que duien.

La CUP "no condemna la violència i, no només això, sinó que a més dóna suport als violents"

12345