banner
EL SINDICAT DELS POLICIES PER ALS POLICIES
UNA POLICIA AL SERVEI D'UN PAÍS
UN SINDICAT AL SERVEI DE LA POLICIA
SPC, AL TEU COSTAT
acció sindical

Hem sol·licitat que a tots els companys/es que realitzin servei uniformat, se'ls doti d'una segona taquilla i es compleixi així el que estableix la Llei 31/1995 de 8 de novembre de Prevenció de Riscos Laborals.
Proposem que es generi un romanent d'hores extraordinàries de manera urgent fins que es resolgui el problema que descarregui l'excés de treball. En cas de no solucionar el problema, presentarem una denúncia a Inspecció de Treball.
Des de la 3SINDICAL us expliquem els punts que s'han tractat al Comitè de seguretat i salut laboral, el 18 de juny de 2021.
Des del Sindicat de Policies de Catalunya us expliquem els temes que es van tractar a la reunió entre les organitzacions representatives del Cos de Mossos d'Esquadra i els caps de la Regió de Barcelona.
Des del Sindicat de policies de Catalunya us fem un resum dels temes que s’han tractat a la reunió de sindicats del Cos de Mossos d’Esquadra amb responsables de la RPTE del 15 de juny de 2021.
El Tribunal ha dictaminat que l'actuació del company (denunciat per una entitat animalista per fer ús de la seva arma de foc contra un gos agressiu) va ser absolutament justificada i ajustada a dret,  no tenint cap encaix dins la tipificació de maltractament animal.
Els nostres serveis jurídics han tornat a guanyar un cas complicat. Un individu es va saltar un control policial i posteriorment, quan va ser detingut, va agredir i lesionar als companys actuants. Finalment ha estat condemnat a sumar la pena imposada i indemnitzar íntegrament als agents actu...
Us expliquem els temes que es van tractar a la reunió del 8 de juny entre sindicats representatius del CME i responsables de la Regió Policial Metropolitana Sud.

Us expliquem els temes que s'han tractat avui a la reunió amb els responsables de la Regió Policial Camp de Tarragona (nova uniformitat CME, ARRO RPCT, climatització, neteja i desinfecció de les comissaries i els vehicles, càmeres de videovigilància, etc.
Una companya del CME ha mort aquesta nit en un accident de trànsit quan ha estat envestida per un cotxe conduït per un conductor ebri que s'ha donat a la fuga a peu.
Us expliquem gràficament algunes de les tasques que hem portat a terme al Sindicat de Policies de Catalunya durant el mes de maig de 2021.
El Sindicat de Policies de Catalunya (SPC), ha traslladat la problemàtica que genera la gran acumulació d'hores acumulades que els membres del Cos acumulen per diversos motius. Cal que ens asseguem amb la DGP per tractar aquesta problemàtica.

Després de donar-li la benvinguda al nou conseller en una carta de cortesia registrada ahir, li traslladem la necessitat urgent de començar a treballar diversos temes que cal solucionar urgentment al Cos de Mossos d'Esquadra.

Hem adreçat un escrit a la Direcció General de la Policia perquè els espais tancats on no és possible la ventilació natural, es realitzi un estudi de la qualitat de l'aire. També hem sol·licitat la instal·lació de sistemes homologats fixos de control dels nivells de CO2 i aparells d'aire ...
Felicitem el company per la confiança dipositada en el Sindicat de Policies de Catalunya per a la defensa dels seus interessos, i per la merescuda adquisició de la condició de caporal.
12345678910...