banner
EL SINDICAT DELS POLICIES PER ALS POLICIES
UNA POLICIA AL SERVEI D'UN PAÍS
UN SINDICAT AL SERVEI DE LA POLICIA
SPC, AL TEU COSTAT
notícies

El delegat del Sindicat de Policies de Catalunya s'ha personat a l'ABP d'Hospitalet de Llobregat per mesurar les temperatures que els companys i companyes han de suportar a l'interior de l'ABP. Denunciem de nou que s'excedeix la temperatura que marca la legislació.

Demanem al Departament d'Interior que es vacunin a tots els agents del CME i de les Policies Locals de Catalunya, ja que l'activitat policial està dins de les professions de risc.
La comissaria de Sant Vicenç dels Horts ha registrat una temperatura de 15,4?°C amb un 34% d'humitat, fet que incompleix la legislació vigent de Riscos Laborals

La secció sindical del Sindicat de Policies de Catalunya ha doblat el nombre de vots aconseguits per la resta de sindicats junts.
El Sindicat de policies de Catalunya, ha presentat una denúncia davant Inspecció de Treball per les condicions laborals de la CD de Viladecans. No defallirem! Cada vegada que detectem un cas similar d'incompliment de legislació de riscos laborals, ho denunciarem.
Anunciem la interposició de recurs contenciós administratiu contra la resolució de la DGP que diu que no prorroga les dates de sol·licitud i gaudiment dels ap's.
El Departament d'Interior ha publicat la convocatòria de 435 places per accedir al CME.
És imprescindible que dotin als agents de la zona de vehicles 4x4 i de roba i calçat adequat pel fred perquè si es repeteix la dantesca situació viscuda enguany, es pugui donar una millor qualitat del servei, amb molta més capacitat de reacció.
No hi ha uniformitat nova i l’existent és inadequada a llocs de climatologia extrema. Conseller Sàmper, si vol anem plegats un dia a la RPPO i comprovem que no és un caprici, és una necessitat.

Heu estat més de 100 companys, d'arreu de Catalunya i diferents serveis els que heu anat a declarar. Des del Sindicat de Policies de Catalunya exigirem a la SGRH que s'imputin la totalitat de les hores.

Ens està obligant a exposar aquests extrems a Afers Interns per l'incompliment de l'article 69a) de la Llei 10/1994 de l'11 de juliol, incorrent en una falta greu de caràcter disciplinari per la desobediència als seus superiors en ...

Us expliquem els temes que s'han parlat a la reunió sobre la Covid-19, la formació, PES, o la planificació d'actuacions.

Des de la 3SINDICAL demanem tauletes més operatives! Hem adreçat un escrit on demanem que s'habilitin les càmeres de les tauletes i que tinguin accés a internet.
345678910...