banner
EL SINDICAT DELS POLICIES PER ALS POLICIES
UNA POLICIA AL SERVEI D'UN PAÍS
UN SINDICAT AL SERVEI DE LA POLICIA
SPC, AL TEU COSTAT
notícies
Una vegada més el servei públic de seguretat a casa nostra, la policia de Catalunya, segueix sent moneda de canvi entre partits polítics. No hem de permetre que ens tractin com a funcionaris de tercera. Ara, ha arribat el moment de dir prou.
Ens hem reunit amb diversos grups parlamentaris del Congreso de los Diputados per analitzar el model a aplicar i conèixer el seu posicionament i accelerar el final de l'expedient. Estem convençuts que les reunions mantingudes amb els diferents grups parlamentaris serviran per donar l'últim i...
Mereixen poder traslladar al President de la Generalitat el cansament patit per la constant instrumentalització política i mereixen poder traslladar-li la necessitat urgent, de deixar els cossos policials, fora de la confrontació política. La  cri...

A banda de compromisos i bones intencions, necessitem fets i hem demanat una tercera reunió amb el President de la Generalitat, per abordar l'actual situació de crisi i per respecte i dignitat.
Ens hem reunit al Parlament de Catalunya amb els diputats d’ERC i JxC membres de la comissió d’Interior, entre els quals, també el seu President. La reunió NO HA SERVIT PER REBAIXAR TENSIONS DINS EL COL.LECTIU POLICIAL.
Resum dels temes que s'han tractat a la reunió amb responsables de la RPCT del dia 07 d'octubre de 2021 sobre les plantacions de marihuana, les hores extres, els incidents amb les pluges, els vehicles o la figura del cap de torn regional o la videovigilància de les comissaries.

...
Hem adreçat un escrit al director general per mostrar la nostra preocupació en les cobertures que es donen a diferents punts del territori, sobretot en els límits de les regions policials.
Comunicat conjunt de es organitzacions sindicals del cos de Mossos d’Esquadra SAP-FEPOL, USPAC-USCOP, SPC, SME, CAT-ME, SEIME-FEPOL, SICME, AFITCME i SEI, conjuntament amb les organitzacions sindicals de les Guàrdies Urbanes i Policies Locals SICPOL, S...
Us expliquem gràficament algunes de les tasques que hem portat a terme al Sindicat de Policies de Catalunya durant els mesos d'agost i setembre de 2021.
Feta la 4a Sessió del Consell de Policia, el passat 21 de setembre, us expliquem els temes que es van tractar i les respostes que vam rebre.
Després d'anys de reclamacions judicials guanyades, l'Administració ha redactat un esborrany d'instrucció per agilitzar que es percebin les indemnitzacions sense haver de recórrer als tribunals. Ho valorem positivament, però discrepen en dos punts sobre els quals hem presentat al·legacions.<...
Volem saber quina afectació de l'aplicació del Pla PECAR tindrà al CME? Si tenen previst eliminar les competències que desenvolupen les Unitats Regionals de Medi Ambient URMA i les Unitats dels Serveis Centrals ACME?
Des del Sindicat de Policies de Catalunya, us informem dels temes tractats ahir a la RPTE: segona activitat, incidents amb les pluges a diferents comissaries, pla d'emergència nuclear, vehicles i plantacions de marihuana.
Us fem un resum del Consell de la Policia d'avui, 13 de setembre, i us anunciem que dilluns vinent, 20 de setembre, es reprendrà  novament per intentar acabar-lo.
12345678910...