banner
EL SINDICAT DELS POLICIES PER ALS POLICIES
UNA POLICIA AL SERVEI D'UN PAÍS
UN SINDICAT AL SERVEI DE LA POLICIA
SPC, AL TEU COSTAT
notícies
SAPOL i SPC, ens hem personat com acusació particular i popular respectivament contra els detinguts que van intentar cremar al company, i us comuniquem que tots han estat ingressats a presó sense possibilitat de fiança. Podeu llegir també l'escrit que vam adreçar al president de la Mesa del ...
SPC sol·licita i defensa l'aplicació de les condicions de guàrdies no presencials (GNP). La disponibilitat i localització així com la vulneració del descans i la conciliació familiar no ha de ser a canvi de res.

Us expliquem gràficament algunes de les tasques que hem portat a terme al Sindicat de Policies de Catalunya durant el mes de febrer de 2021.

Des del Sindicat de policies de Catalunya us expliquem els temes que es van tractar a la reunió amb responsables de la RPMS el 25 de febrer de 2021. Amb motiu de la gran quantitat de temes a tractar, us expliquem la primera part dels temes que s’han parlat en aquesta reu...

Des del Sindicat de policies de Catalunya us informem dels temes que...

Adjuntem la plantilla de l'escrit que s'ha d'emplenar amb les dades corresponents i posteriorment registrar-la per fer les al·legacions sobre aprovació i publicació de la llista provisional de valoració de mèrits del concurs de Sergent/a.
El conseller ha demanat disculpes i ha manifestat que potser se l'ha malinterpretat en algunes de les seves declaracions.

Us expliquem els punts que s'han tractat a la Comissió de Segona Activitat del CME i les novetat existents.
Exigirem les responsabilitats penals i civils dels autors que es puguin identificar, demanant per a ells la màxima pena possible.

Des del Sindicat de policies de Catalunya us informem que si detecteu algun error o voleu fer esmenes de les puntuacions que surten a les llistes, us hem preparat dos documents per facilitar-vos la feina.
Ens personarem a les causes per garantir que les penes i sancions seran les adequades, defensarem els interessos dels nostres afiliats i afiliades, instem a la direcció del CME a què inverteixi en material i formació, i iniciarem una ronda de reunions amb tots els partits polítics, associaci...
Hem hagut de defensar els interessos d'un company al qual li havien acordat el passi a una situació administrativa de 2a activitat. Ara bé, inexplicablement no havien recollit determinades exempcions pròpies de la seva condició i limitació física.

Ja s'han publicat els resultats de la primera prova de coneixements de la convocatòria CO Sergent/a 47/20 i Sotsinspector/a 48/20.
12345678910...