banner
EL SINDICAT DELS POLICIES PER ALS POLICIES
UNA POLICIA AL SERVEI D'UN PAÍS
UN SINDICAT AL SERVEI DE LA POLICIA
SPC, AL TEU COSTAT
notícies
Volem saber quina afectació de l'aplicació del Pla PECAR tindrà al CME? Si tenen previst eliminar les competències que desenvolupen les Unitats Regionals de Medi Ambient URMA i les Unitats dels Serveis Centrals ACME?
Des del Sindicat de Policies de Catalunya, us informem dels temes tractats ahir a la RPTE: segona activitat, incidents amb les pluges a diferents comissaries, pla d'emergència nuclear, vehicles i plantacions de marihuana.
Us fem un resum del Consell de la Policia d'avui, 13 de setembre, i us anunciem que dilluns vinent, 20 de setembre, es reprendrà  novament per intentar acabar-lo.

Fa anys que alertem dels problemes derivats del cultiu il·legal de marihuana al nostre territori. Hem instat al Departament d'Interior que més enllà d'aplicar mesures organitzatives eficients per lluitar contra aquestes màfies, dotin de recursos materials i formació especialitzada al...
Requerim al Departament d'Interior els protocols d'actuació que afecten al CME (seguretat ciutadana i ordre públic), davant un possible incident nuclear que requerís l'activació del pla PENTA a la central nuclear d'Ascó i Vandellòs.
Una vegada més la integritat física dels Mossos d'Esquadra i de les Policies Locals i Guàrdies Urbanes s'ha posat en risc.
Hem registrat un escrit al director general per...
Des del Sindicat de Policies de Cataluya, us expliquem els temes que es van tractar al Consell de la Policia. La sessió del consell, amb els temes pendents, continuarà el 13 de setembre.
La llarga llista de deficiències, que ja vam denunciar des de l'SPC, és pràcticament inacabable a cada planta. Aviat rebrem un informe d'Inspecció de Treball. Quan el tinguem, els nostres serveis jurídics valoraran si s'ha posat en risc la salut dels treballadors i actuaran en conseqüència.<...
Hem assistit a la primera reunió de la mesa de negociació de l'Ajuntament de Navàs. Us fem un resum dels temes que s'han parlat!

El TSJC ha desestimat el recurs d'apel·lació interposat per la Generalitat de Catalunya amb relació a la sanció de 4 mesos de suspensió de feina i sou imposada a un company.
Un company de la Policia Local d'aquest municipi ha vist com el TSJC li donava la raó, i reconeix el seu dret a reingressar a un lloc de treball de la seva categoria, que ja va reclamar en vuit ocasions.
Us expliquem gràficament algunes de les tasques que hem portat a terme al Sindicat de Policies de Catalunya durant el mes de juliol de 2021.
Avui s'ha celebrat el primer Consell de la Policia amb el nou conseller. L'ordre del dia tenia 35 punts A tractar dels quals només s'han pogut desenvolupar 13. Ens han convocat pel pròxim 3 de setembre per finalitzar la resta de punts pendents. Us resumim els temes tractats.
Dins la constitució de la Comissió Negociadora del Pla d'Igualtat, avui s'ha presentat la quarta infografia sobre els àmbits de la Diagnosi del Pla d'Igualtat.
Els constants canvis de planificació que haurien de ser una excepció molt justificada a les diferents unitats d'ARRO impossibiliten l'organització de la vida privada dels efectius. Demanem al director general de la Policia que busqui una solució ràpida i definitiva que permeti solucio...
12345678910...