Inspecció de treball dona dos mesos per revisar les instal·lacions de Sant Vicenç dels Horts

El 19 de gener de 2021 el Sindicat de Policies de Catalunya va interposar denúncia a Inspecció de Treball i Seguretat Social de Catalunya per les condicions tèrmiques inadequades de la CD de Sant Vicenç dels Horts. Podeu llegir el comunicat AQUÍ

Ahir ens va comunicar Inspecció de treball el requeriment d’obligat compliment que exigeix a la Generalitat, en data 21 de gener de 2021. Han emès el compliment de la OS 8/004 189/20 el següent requeriment:

“Es requereix al Departament d’Interior, com a responsable de les condicions de l’edifici, a realitzar una revisió de l’avaluació de riscos laborals a la comissaria de St. Vicenç dels Horts així com mantenir actualitzada i al corrent la planificació preventiva del citat centre de treball.”

Els dona un termini d’execució de dos mesos comptant com a data de recepció el 12 de febrer del 2021. Per tant, abans del 13 d’abril haurà d’haver-se realitzat d’acord amb el RD 39/1997 de 17 de gener i de l’article 16.2 de la Llei de Prevenció de riscos Laborals.

Si no compleixen amb el requeriment, el Sindicat de policies de Catalunya tornarà a posar en coneixement d’Inspecció de Treball l’incompliment en una nova denúncia.

Seguirem informant-vos.

SPC EL SINDICAT DE POLICIES PELS POLICIES