Una altra sanció anul·lada a la DAI per un tribunal

Un altre company ha vist anul·lada la sanció imposada per la DAI. El jutjat núm. 6 del Contenciós Administratiu, ha estimat favorablement el recurs presentat pels serveis jurídics del Sindicat de Policies de Catalunya (SPC).

El company de BRIMO que va pronunciar la frase adreçada a un bomber i a un agent forestal sobre la república, va ser sancionat. El company ens va confiar la seva defensa jurídica (cada vegada són més) i ara, ha vist com quedava anul·lada la sanció.

Desconeixem si els destinataris de la frase, que vestien parts de la seva uniformitat, van ser sancionats. El nostre company, sí que ho va ser.

Ens alegrem que en poc temps dos agents de la Brimo més (i ja en són uns quants), han vist anul·lades les seves sancions internes o han estat absolts fruit de la bona feina que els nostres advocats fan.

Podem dir que la pràctica totalitat dels casos més complicats i mediàtics han estat defensats per SPC, i ho hem fet amb resultats excel·lents pels interessos dels companys/es.

Formar part del Sindicat de policies de Catalunya és sinònim i garantia de tenir, entre altres coses, la millor defensa possible. A tots aquells que confieu en nosaltres us volem dir: gràcies, és un honor que ens confieu la vostra defensa!

Volem acabar felicitant l’afectat per aquest cas i una vegada més, felicitem Fuster-Fabra advocats i Aranda & Melgar i Tàsies per la seva implicació i èxits defensant companyes i companys.