SPC aconsegueix una condemna de l’asseguradora Reale. Hauran d’abonar a un company 13.994,88 €

Els serveis jurídics de l’SPC han defensat amb èxit, una vegada més, els interessos d’un company afiliat de la Policia Local de Puigcerdà.

El jutjat del penal núm. 5 de Girona ha dictat sentència condemnatòria al ciutadà causant de l’atropellament del company en l’exercici de les seves funcions, pel delicte d’atemptat i lesiones mitjançant escomesa amb vehicle de motor a dos anys de pena privativa de llibertat.

Malgrat la intervenció del vehicle en els fets causants de les lesions, la representació lletrada de l’asseguradora del vehicle contrari, mentre l’agressor erra insolvent, es negava a abonar cap quantitat sobre la base de l’etiologia dolosa de l’acció.

Una vegada més, els lletrats de l’SPC, defensors dels interessos del company, van aconseguir que el jutjat reconegués i condemnés l’asseguradora a abonar 13.994,88 € euros.

Volem agrair al company la confiança dipositada en l’SPC així com felicitar la bona feina feta pel Javier del bufet Aranda & Melgar i Tàsies. Felicitats a ambdós.

Recordem als/les afiliats/ades que disposeu dels serveis jurídics líders obtenint indemnitzacions i absolucions als policies de Catalunya en intervencions policials que acaben denunciades.