El Sindicat de Policies de Catalunya és un referent del sindicalisme corporatiu dins el cos de Mossos d’Esquadra i la resta de les Policies de Catalunya.

L’objectiu principal és defensar els drets i millorar les condicions laborals dels/les agents (expedient de jubilació anticipada, armilles de protecció balística, Taser, etc. Han estat alguns dels temes impulsats per l’SPC).

La feina policial és difícil i complicada, els/les policies han de fer front a nombroses denúncies generades per les seves intervencions. L’equip de l’SPC és plenament conscient d’aquesta problemàtica. Per aquest motiu, tenim a disposició dels/les nostres afiliats/ades un telèfon d’emergències professionals els 365 dies de l’any, les 24 h. Amb nosaltres, en una situació complicada mai estaràs sol/a encara que sigui cap de setmana o festiu, sigui de dia o de nit.

Podem dir molt orgullosos que els/les afiliats/ades tenen a la seva disposició dos dels bufets més prestigiosos actualment defensant policies.

Aranda-Melgar-Tàsies i Fuster Fabra Advocats fa anys que defensen de manera molt exitosa els casos més complicats i mediàtics que han afectat als professionals de la seguretat pública.

Actualment som un referent en la defensa dels Mossos, de les Policies Locals, de les Guàrdies Urbanes i Policia Portuària tant en l’àmbit del contenciós administratiu com penal.

Estatuts del Sindicat de Policies de Catalunya