Fuster-Fabra Abogados

Si necessites assistència jurídica, contacta amb el Sindicat de Policies de Catalunya al telèfon 93 304 05 00 i t’atendrem.

El bufet Fuster Fabra, fundat pel soci degà José María Fuster-Fabra Torrellas, Doctor en Dret, professor de la Universitat de Barcelona, professor del Màster Accés Advocacia de l’Il·lustre Col·legi Advocats de Barcelona així com d’altres màsters, ha tingut des dels seus orígens una vocació que definim com “defensar els que ens defensen”.

En concret el Dr. José María Fuster Fabra,  defensa policies des de l’any 1987 en el seu terme més general, i ho ha fet amb tots els cossos: Mossos d’Esquadra, Guàrdia civil, Policia Nacional i Policia Local.

Durant tots aquests anys, he defensat des de Generals o caps Superiors fins a policies dels pobles més recòndits. En tots aquests anys em puc congratular de la satisfacció dels meus clients, fins i tot en aquells escassos supòsits en què el resultat no ha estat el desitjat.

Puc presumir que mai, un policia sense distinció d’uniforme, grau o condició, ha vingut al meu despatx i ha deixat de ser atès, bé per la meva vinculació amb sindicats policials o bé en condició de particular.

Sobre un càlcul genèric, en tots aquests anys hauré defensat uns 500 agents policials, a vegades de forma individual i altres de forma col·lectiva, i ho he fet a Catalunya, Madrid, País Basc, i fins i tot en la complicada època dels anomenats “anys de plom”, així com allà on ha estat necessari.

En paral·lel a aquesta activitat i sovint vinculada a aquesta, he portat més de 40 vistes contra l’organització ETA, a més d’altres contra terroristes jihadistes, sempre defensant la tasca policial en la investigació dels fets.

He tingut també l’honor d’assessorar a altres cossos policials europeus, tant per la meva vinculació amb el CESP (Confederació Europea de Sindicats Policials) com Eurocop (la major intersindical policial d’Europa). Ho he fet en aspectes de l’àmbit de responsabilitat professional, del terrorisme, i de l’àmbit de l’estricta defensa penal.

Puc considerar-me un especialista en delictes econòmics, el que constitueix la meva font principal d’ingressos. En aquest sentit, he participat en diversos casos de caràcter mediàtic i altres desconeguts, i recursos meus, han arribat a convocar plens de sala del Tribunal Suprem.

El meu compromís amb la defensa policial és essencialment vocacional, no exempt de ser una activitat professional. O dit d’una altra manera, després de més de 35 anys defensant policies, havent estat condecorat amb dues Creus al Mèrit Policial, la Creu al Mèrit Militar, i la Creu de Plata de la Guàrdia Civil, em mantinc en la mateixa línia pel compromís assumit amb l’SPC (Sindicat de Policies de Catalunya), guiat per aquesta vocació. Perquè crec honradament i honestament que la seva tasca en la defensa dels seus afiliats constitueix una garantia per a ells en concret i per a la ciutadania en general.

Aquest és essencialment el meu compromís.

Imagen 2

José María Fuster Fabra