ICES Formació Policial

L’Institut Català d’Estudis de Seguretat (ICES) és un campus virtual que ofereix més de 80 cursos en matèria de seguretat pública i investigació per a professionals i tècnics del món de la seguretat pública.

Els cursos, reuneixen tots els requisits exigits pel departament d’Interior i estan reconeguts per l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC).

Tots els cursos s’imparteixen en dos idiomes: català i castellà, són meritoris en els diferents concursos i estan actualitzats amb les noves tipologies.

Els professors que imparteixen les classes estan especialitzats en la matèria i amb el curs que imparteixen. La majoria d’ells estan en actiu.

Si estàs afiliat al Sindicat de Policies de Catalunya, disposes de preus subvencionats en els cursos que realitza l’Institut Català d’Estudis de Seguretat (ICES).

• Tens un curs en línia de 25 hores gratuït a l’any.

• Promocions en packs de cursos.

• En cas d’estar interessat en la formació universitària, l’SPC disposa de convenis de col·laboració amb la Universitat Abat Oliva i l’UNIR que et permetran obtenir diferents titulacions universitàries a un cost inferior.

Al web d’ICES pots consultar tots els cursos actius i el calendari de cursos en línia.

Et preparem per a l’examen bàsic de competències en tecnologies de la informació i la comunicació ACTIC. Si ets afiliat a l’SPC tens un preu especial.

Informació sobre el curs d’ACTIC

També pots seguir l’actualitat d’ICES a xarxes socials:

Facebook ICES

Instagram ICES

Twitter ICES

El Institut Català d’Estudis de Seguretat  (ICES) es un campus virtual que ofrece más de 80 cursos en materia de seguridad pública e investigación para profesionales y técnicos del mundo de la seguridad pública.

Los cursos reúnen todos los requisitos exigidos por el departamento de Interior y están reconocidos por el Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC).

Todos los cursos se imparten en dos idiomas: catalán y castellano, son meritorios en los distintos concursos y están actualizados con las nuevas tipologías.

Los profesores que imparten las clases están especializados en la materia y en el curso que imparten. La mayoría de ellos, están en activo.

Si estás afiliado al Sindicat de Policies de Catalunya, dispones de precios subvencionados en los cursos que realiza el Institut Català d’Estudis de Seguretat (ICES).

• Tienes un curso online de 25 horas gratuito al año.

• Promociones en packs de cursos.

• En caso de estar interesado en la formación universitaria, el SPC dispone de convenios de colaboración con la Universitat de Barcelona, ​​la Universitat Abat Oliva y la UNIR que te permitirán obtener diferentes titulaciones universitarias a un coste inferior.

En la web de ICES puedes consultar todos los cursos activos y el calendario de cursos online.

También puedes seguir la actualidad en redes sociales:

Facebook ICES
Instagram ICES
Twitter ICES