Sembla mentida Fepol, quin cinisme!

El col·lectiu està cansat de guerres sindicals, però quan diuen barbaritats hem de contestar.

Que els que durant 15 anys no han aconseguit cap millora econòmica, els que volien el copagament de les armilles, la jubilació anticipada de les policies locals al CME (encara sort que altres no vàrem claudicar), el nivell 3 d’especialitat i fins i tot el pagament de les nits pels alliberats sindicals o vuit canvis de planificació anual sense cap compensació pels agents (acord de la vergonya) per citar alguns exemples… Ara diguin el que diuen tindria la seva gràcia si no fos perquè qui ha patit les conseqüències de la seva gestió al capdavant del sindicalisme som els mossos i mosses.

Però aclarim una mentida més de les moltes que han dit: Recordeu aquest acord no tirarà endavant (fals), després deien que no el cobraríeu (fals, un cop fetes les modificacions informàtiques ja estem al corrent de pagament), ara enganyen dient que aquest canvi de reglamentació electoral al CME és fruit d’haver arribat a un acord de millores tan necessari feia anys? MENTIDERS! ROTUNDAMENT FALS!

Les reunions per modificar la manera de votar al CME es van iniciar molt abans de l’inici de la negociació de la 1a part de l’acord signat i que ja gaudiu. Fa anys que reclamem un canvi en el sistema de votació i des de fa més de dos anys hem treballat (Fepol inclosa) per la implementació del vot electrònic com ja tenen altres policies.

Per tant, no és ara in extremis, ni a correcuita com diuen, NI A CANVI DE RES COM INSINUEN! Ja n’hi ha prou de mentir.

La gent està cansada FEPOL!, el col·lectiu el que vol són millores de les seves condicions laborals, no volen convocatòries de manifestacions setmanals “multitudinàries” (casualment sempre en campanya electoral política), per cert, ja no les continuen fent i després parlen d’altres de tirar la tovallola, més cinisme.

Que diguin la veritat: aquest decret evitarà que molts agents del CME hagin d’estar a les meses moltes hores (fins a 24 h seguides), evitarà procediments judicials inacabables per a la gestió del vot per correu (amb imputacions judicials incloses companys) evitarà donar el vot a canvi de regals, etc. EN DEFINITIVA, ÉS MÉS GARANTISTA I DIFICULTA MÉS EL FRAU ELECTORAL VERS EL SISTEMA ANTERIOR.

Així que nosaltres continuarem treballant per continuar amb tot el que queda pendent de negociar a la segona part de l’acord (pla de carrera, reducció horària anual, etc.) que és el que vol el col·lectiu i deixarem per altres les manifestacions electoralistes, la ràbia i l’odi quan s’acaba amb una manera de fer que els beneficiava. Peix al cove i menys atacs sindicals absurds, cínics!