Aconseguim l’absolució de 4 agents del CME denunciats per un delicte de lesions

El jutjat d’Instrucció núm. 13 de Barcelona, mitjançant sentència de data 16 de maig de 2024, ha absolt a quatre agents del Cos de Mossos d’Esquadra, que havien estat denunciats per un delicte de lesions.

Els fets denunciats van succeir al Barri Gòtic de Barcelona, el 10 de març de 2023, quan els agents denunciats, van detenir a una persona, a qui li constava una ordre de recerca i detenció activa. Després de fer les gestions pertinents, un segon binomi d’agents, va arribar al lloc amb un vehicle policial equipat amb mampara de seguretat, per fer el seu trasllat a dependències policials, desenvolupant-se, tota l’actuació sense incidents i dins de la normalitat.

Si bé, arran d’aquesta intervenció, la persona detinguda va presentar denúncia contra els agents actuants, per un delicte de lesions, al·legant que un d’ells l’hi havia “donat un cop de puny a la part dreta de la boca a la zona de la comissura”.

Finalment, la jutgessa va absoldre els agents, a raó de tota la prova practicada en el judici, la qual va desmentir tot el que es va manifestar en la denúncia, demostrant que els agents van actuar de manera correcta i professional durant tota l’actuació.

Des del Sindicat de Policies de Catalunya (SPC) continuarem defensant amb la màxima contundència els companys, davant qualsevol denúncia falsa que els interposin.