Comissió d’infraestructures, 12/09/2024

Actuacions planificades.

– ABP Mollerussa. S’han presentat 11 empreses. La previsió d’adjudicació és al mes de novembre i l’inici de les obres s’ha previst al mes de febrer de 2025. La durada prevista de l’execució de les obres és de 20 mesos.

– ABP St. Martí (BCN). La previsió és començar les obres el febrer de 2025. Ja han començat els treballs de construcció dels mòduls al pàrquing de base. Es traslladaran tots els efectius de l’ABP.

Es manté estructura i la façana. Es demoleix tot l’interior per fer una redistribució integral. La façana ja es va reforçar.

– Renovació de càmeres i gravadors. Problemes de subministrament. Realitzades 19, treballant en 4 i 6 pendents. Camp de Tarragona, Terres de l’Ebre i Girona finalitzades. Només queda pendent Metropolitana Sud. Barcelona finalitzada i Metropolitana Nord, 4 s’estan fent i pendents 3. Mataró, Granollers i Rubí pendent rebre materials.

– ABP la Jonquera. S’ha inaugurat recentment i s’han solucionant petites incidències. L’àrea de custòdia no s’ha posat en funcionament per manca de swicht. S’ha previst que es posien funcionament a finals de setembre.

– S’ha demanat un permís per desmuntar els mòduls existents a la Jonquera. Una part es traslladarà a Girona (ART o ARRO) per a la construcció d’un tatami.

– Torredembarra. Es troba en funcionament. S’ha fet una redistribució de l’espai del menjador (s’han traslladat les màquines del vending al pàrquing per part de l’operativa). Estan connectades amb un allargo.

Es va modificar la ubicació de la zona freda i ara s’haurà de modificar la càmera.

Senyalització, no s’havia fet perquè les mampares són de vidre i s’ha hagut de trobar un altre sistema. Es revisarà.

 

Actuacions en licitació

– Carregadors vehicles elèctrics. Adjudicat. Inici: mes d’octubre. El 2024 es realitzaran 14 ubicacions i 64 ubicacions, el 2025. Alguns punts disposaran de 2 carregadors (ràpid i lent) es podrà modificar en cas de necessitats. Ús exclusiu per a vehicles de la Generalitat.

– Plaques fotovoltaiques. Estudi de marquesines amb plaques fotovoltaiques en zones de més rigor climatològic.

– Climatització Edifici A les Corts (Barcelona). Encara no s’ha publicat licitació.

– Climatització Edifici B les Corts (Barcelona). S’ha finalitzat des de la planta baixa fins a la quarta planta. Aquest mes de setembre s’acabaran les connexions a la zona de custòdia.

Renovació integral a la zona de treball dels operatius (zona A). Ara es farà la zona B. Es preveu finalitzar a finals setembre.

S’actuarà a la zona de la recepció i als banys, canviant la porta i modificant el tancament.

 

PIREP I ALTRES

– Comissaria Lleida. Els treballs a fer afectaven el funcionament de la comissaria. Aïllament despatxos, canvi de vidres i fusteria. No s’actuarà en la zona de vestidors. Es farà una nova planificació dels treballs a fer. S’han desestimat totes les propostes del projecte de redistribució interior.

Proposta patrimoni d’ocupar temporalment un edifici també ha estat desestimada.

S’està fent una intervenció puntual a l’OAC, però s’hauria de fer una actuació total.

Les mateixes solucions plantejades per Lleida s’han fet a Manresa, Terrassa, Granollers i no han donat problemes. S’ha d’assumir que Lleida s’ha d’ampliar.

– Comissaria Manresa. Implantació de casetes i recull de material. Les obres s’han planificat pel 16 de setembre. S’instal·laran cèdules fotovoltaiques i unes lames per reduir la radiació solar.

– ART Girona. S’han fet treballs previs. S’han instal·lat mòduls als vestidors, i s’ha reforçat la seguretat perimetral. Es faran els treballs en dues parts.

– Comissaria Vilafranca del Penedès. En execució els treballs a la planta baixa. Ara s’instal·laran les cèdules fotovoltaiques i està previst finalitzar els treballs al novembre.

– Comissaria el Vendrell. Al juliol es van iniciar els treballs a la planta baixa i s’han fet actuacions de climatització i s’ha canviat la il·luminació a led.

– Comissaria Seu d’Urgell. Licitació deserta, s’ha tornat a licitar. A finals de setembre se sabrà l’adjudicatari.

– Calderes i refredadores. 16 projectes en curs. L’any 2023 es fan fer 11, aquest 2024 estaven previstes 8, però com que no hi ha pressupost s’han desplaçat per executar-los entre 2025 i 2026.

Provisionalment, a les que se sabia que tenien problemes es van llogar refredadores de suport. A les que no han aguantat ART Girona (s’ha llogat una màquina) i a l’ABP de Gavà s’està intentant instal·lar màquina de suport.

Caldes de Montbui va tenir un problema de gas i Premià de Mar tot i que funciona no es nota per què la coberta no està correctament aïllada. Està previst que es canviï la màquina i s’aïlli la coberta.

Incidència a la zona de gàrgoles de l’ABP del Prat de Llobregat > solucionat.

La màquina d’incidències de Trànsit Sant Feliu de Llobregat (correctament instal·lada) es troba en funcionament 24 hores tot i que no està sempre ocupada. No s’entén. Va ser instal·lada per imperatiu superior.

– Sales Metropolitana Sud i Girona. Substitució del cablejat, les taules i la redistribució.

– Vestidors. Els que estaven previstos ja s’han fet o s’estan acabant. A Cerdanyola no han arribat els mòduls per un problema logístic i quan arribin s’iniciaran els treballs.

Redistribució Mataró. Ja s’ha adjudicat. Previst per a finals de mes.

Ampliacions previstes dels edificis primera fase en Sant Celoni, Banyoles i Vic amb afectacions als vestidors.

En segona fase Cervera, Tàrrega i Borges Blanques. No s’ha rebut informe funcionalitat de Borges Blanques.

– 112 Reus. Edifici autònom. Canvi sistema d’accessos. Proposta de seguretat perimetral. El control de matrícules està instal·lat, però hi ha un problema de seguretat que es preveu solucionar aquest 2024.

– Vestidors i climatització Girona. Requeriment d’inspecció de treball. El problema dels vestidors s’ha solucionat i es preveu que la màquina de climatització se substitueixi aviat.

– Ascensors. El primer que se substituirà és el de Mataró (està feta licitació) però encara no hi ha adjudicació. La resta es faran el 2025 (1 Martorell, 2 les Corts i 1 Gràcia).

– Vestidors Salou. Estan instal·lant els mòduls, i la pròxima setmana es traslladaran les taquilles dels vestidors de les dones.

– Edifici les Gavarres. La DGP i la direcció general d’agents rurals s’han posat d’acord amb la redistribució interior, ocupant cada una el 50%. Es preveu realitzar el projecte aquest 2024 i l’execució de les obres el 2025. Supeditat a pressupostos. El 2024 es farà el projecte funcional i la redacció del projecte serà el 2025. Execució prevista entre 2025 i 2026.

– Pineda de Mar. Ubicació unitat 200, es revisarà.

– Edifici camí ral (la Seu d’Urgell). Ara l’operativa no vol el trasllat dels operatius d’investigació i laboratori. Projecte acabat i revisat, estava per enviar-ho a contractació.

S’està treballant en un nou funcional per a l’edifici de l’ABP.

– Mollerussa. Posteriorment a la instal·lació dels mòduls es van fer unes modificacions quevan provocar unes filtracions. S’ha enviat pressupost i està previst que s’arregli aquest setembre.

– Esplugues de Llobregat. Zona de recepció, canvi porta vidre per una opaca. S’ha demanat una redistribució de la zona d’espera. UGR no ho ha desestimat.

– Sales de lactància. S’està treballant en la del Camp de Tarragona i s’intentarà fer aquest any la de les Corts. Es preveu instal·lar sales de lactància a totes les dependències.