Afilia’t al Sindicat de Policies de Catalunya

Per què afiliar-se a l’SPC?

Som un sindicat de Policies per als Policies.

  • Al Sindicat de Policies de Catalunya, tenim la millor defensa jurídica disponible amb Aranda, Melgar & Tàsies advocats i Fuster-Fabra Abogados que han aconseguit grans èxits pels companys/es que, malauradament, han estat denunciats i processats.
  • Atenció personalitzada i reacció ràpida cada dia de l’any, les 24 hores del dia.
  • Atenció telefònica d’urgència 24 hores/365 anys.
  • Disposem de la millor cobertura de sou en cas de sanció.
  • Som capdavanters amb temes tan importants com la jubilació anticipada al Cos de Mossos d’Esquadra, essent els impulsors de l’expedient.
  • Hem estat dels sindicats més bel·ligerants per l’adquisició d’armilles antibales que protegeixen les nostres vides, també hem defensat la incorporació de la Tàser que facilita les actuacions complicades, i hem donat la cara pels companys i companyes fins i tot quan la resta ha callat en les actuacions més criticades als mitjans de comunicació…
  • Som independents de partits polítics i grans centrals sindicals.

Forma part de la família del Sindicat de Policies de Catalunya! Tindràs el millor equip jurídic i assistència personalitzada, estaràs informat de l’actualitat, tindràs assessorament gratuït en allò que necessitis, formació i descomptes i promocions exclusives.

Afilia’t al Sindicat de Policies de Catalunya. Protegeix-te!

El cost d’afiliació és de 29,50 € trimestrals. Aquest import es pot deduir a la declaració de la renda.

Afilia’t a l’SPC. Omple el full d’inscripció.
Afilia’t a l’SPC. Descarrega’t el full d’inscripció.

SPC, el Sindicat de Policies per a Policies

Afilia’t i participa en el projecte del Sindicat de Policies de Catalunya en la defensa corporativa del col·lectiu policial de Catalunya.

Com a afiliat a l’SPC gaudiràs dels següents serveis:

Defensa jurídica penal.

Amb el Sindicat de Policies de Catalunya disposes d’una cobertura única dins de tota l’oferta sindical pel que fa a la defensa jurídica penal. Actualment, l’SPC treballa amb el prestigiós bufet Fuster-Fabra Abogados,  i Aranda, Melgar & Tàsies advocats. els quals portaran el teu cas sense cap cost addicional

Gràcies a la seva feina, molts companys ja han pogut sortir ben parats d’una situació que podria haver tingut conseqüències fatals en la seva vida personal i laboral. Avui en dia, la policia d’aquest país pateix d’una desprotecció judicial i és per aquest motiu, que des de l’SPC donem tanta importància a una bona defensa jurídica penal.

Assegurança administrativa. Reclamacions administratives.

En cas d’expedient disciplinari, posem a la teva disposició l’assessorament legal necessari de tot el procés. El gabinet jurídic de l’SPC t’assessorarà i t’acompanyarà si et criden a declarar a la Divisió d’Afers Interns. Els nostres advocats es faran càrrec de l’expedient realitzant les al·legacions oportunes i es portarà convenientment el cas davant el Contenciós – Administratiu.

D’altra banda, si l’Administració no compleix en el respecte als teus drets com a treballador de l’administració pública, disposes del nostre equip d’advocats per presentar les reclamacions pertinents fins a arribar al jutjat del Contenciós-administratiu.

Assegurança de nòmina.

Et garantim un subsidi compensatori de la retribució neta deixada de percebre per suspensió temporal, sigui provisional o definitiva, d’ocupació i sou imposada per sentència judicial o sanció administrativa a conseqüència de fets relacionats en l’acompliment de la seva activitat laboral o funcionarial i que no sigui motivat per alguna de les exclusions.

El subsidi garantit cobrirà la pèrdua econòmica real de l’assegurat, consistent en les retribucions netes deixades de percebre pel mateix, durant el període en què romangui en suspensió temporal d’ocupació i sou amb una obertura màxima d’un any.

Assessorament legal i laboral.

L’equip que treballa al Sindicat de Policies de Catalunya té un ampli coneixement de les normes que regulen les condicions laborals del Cos de Mossos d’Esquadra i de les diferents policies locals de Catalunya. Sent afiliat nostre, podràs plantejar-nos qualsevol dubte que se’t presenti d’horaris, vacances, permisos, etc. i et donarem una resposta ràpida i raonada.

Formació.

Amb l’SPC disposes de preus subvencionats en els cursos que realitza l’Institut Català d’Estudis de Seguretat (ICES).

Tots els cursos estan reconeguts per l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC) i són meritoris en els diferents concursos.

Al web d’ICES disposes d’un ampli ventall de cursos en línia, així com el calendari de cursos presencials.

Si estàs afiliat t a l’SPC i per premiar la teva fidelitat, disposaràs d’un curs en línia de 25 hores gratuït a l’any.

En cas d’estar interessat en la formació universitària, l’SPC disposa de convenis de col·laboració amb UNIR i amb la Universitat Abat Oliva que et permetran obtenir diferents titulacions universitàries a un cost inferior.

Informació

Els nostres afiliats tenen un accés reservat per tal de consultar informacions variades com són per exemple els concursos, legislació específica, models de recurs administratiu… També rebràs al teu telèfon mòbil les novetats més importants.