Serveis per a afiliats a l’SPC

En aquesta secció, pots consultar les ofertes, promocions i descomptes que t’oferim en exclusiva si estàs afiliat al Sindicat de Policies de Catalunya.

Assegurances Aranda Paris

Contracta qualsevol de les assegurances amb la Companyia Aranda Paris i gaudeix dels descomptes especials per a a filiats/des al Sindicat de Policies de Catalunya.

  • Accidents Policies
  • Responsabilitat Civil Policies
  • Vida risc
  • Salut
  • Cotxes i motos
  • Llar
  • Decessos

Cobertura sanitària completa i sense copagaments!  Consulta l’oferta AQUÍ 

Web:

http://arandaparis.com/spc/index.php

Correu electrònic: gestion@arandaparis.com

Telèfon: 976 482030

Universitat Unir

Tens ganes de continuar estudiant? Vols començar una nova carrera? Ara, amb el Sindicat de Policies de Catalunya tens una oportunitat per fer-ho a un preu més econòmic. Si ets afiliat de l’SPC pots aconseguir descomptes importants.

Hipoteques Dardanius

Aconsegueix les millors hipoteques fixes sense vinculacions! Aprofita l’oferta especial i exclusiva per a membres del Sindicat de Policies de Catalunya.

Demana informació:

https://app.dardanius.com/registro-spc

Contacta per correu electrònic:

colectivospc@dardanius.com

D·Consultores

Dconsultores és un despatx professional amb més de 25 anys d’experiència dedicat a la consultoria comptable, fiscal i empresarial que té la voluntat de convertir-se en el teu assessor de confiança.

Ofereixen un servei especialitzat i directe, que permet resoldre tots els temes personals i empresarials.

  • Serveis personals

Renda de les Persones Físiques i previsions abans d’acabar l’any.
Comprovació de retencions en nòmina.
Impost de Successions i Donacions. També la seva planificació.
Atenció Requeriments i inspeccions.
Gestió de Patrimoni. Planificacions financeres.

Consulta les ofertes especials pel col·lectiu de Mossos d’Esquadra i Policies Locals afiliats al Sindicat de Policies de Catalunya.

Contacte: 93 414 64 63

Galería Deportiva Izquierdo

Descomptes exclusius per a afiliats a l’SPC!

Consulta’ls AQUÍ

Càrtel dels cotxes. Ara, pots recuperar part dels diners!

VAS COMPRAR UN COTXE ENTRE EL 2006 I EL 2013? ARA, POTS RECUPERAR PART DELS DINERS!

Els principals fabricants de cotxes es van posar d’acord entre el 2006 i el 2013 i van compartir informació de les seves pràctiques comercials, fet que va implicar que pactessin preus per obtenir majors beneficis amb les vendes de cada vehicle. El que es coneix com a càrtel dels cotxes (prohibit per les lleis espanyoles i europees), va provocar, a més a més, que no es llancessin ofertes per atreure compradors.
Segons una investigació de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència es va imposar una multa (que ha estat ratificada pel Suprem) de 130 milions d’euros.

Aquesta pràctica la van dur a terme gairebé totes les marques que venien cotxes a Espanya (un 91% del mercat). Van quedar excloses de les multes imposades Seat, perquè va delatar el càrtel, i Mazda, que no hi va participar.
Si el teu cotxe és un dels 10 milions d’afectats, pots reclamar una indemnització. La quantitat a reclamar variarà en funció del vehicle i el model adquirit.

El Sindicat de Policies de Catalunya ha arribat a un acord amb VOSSELER ABOGADOS, que et permetrà recuperar entre un 10 i un 15% del preu que vas pagar pel teu vehicle.

L’acord amb Vosseler Abogados és exclusiu per a afiliats a l’SPC. Si vols que et tramitin la devolució et pots posar en contacte al mail comercial@vosseler-abogados.com

Els documents que s’han de lliurar són la factura de compra o l’acreditació del pagament del lloguer o lísing, els imports pagats per reparacions, la fitxa tècnica del vehicle, els contractes corresponents i el permís de circulació. Amb aquesta documentació, si el teu cotxe és un dels que té dret a una indemnització, VOSSELER ABOGADOS s’encarregarà d’iniciar el procés de reclamació judicial.

Classes d'anglès en línia per a afiliats

Descompte exclusiu del 70% només per a afiliats a l’SPC.

Inclou l’accés il·limitat durant 1 any.

Classes en directe i diploma final.

1. El descompte per a afiliats/des és del 70% sobre el preu normal de mercat. Per 49 € a l’any, qualsevol afiliat/da o familiar de primer grau podrà estudiar sense límit el nivell d’anglès que esculli. Els cursos per als fills/es a Primària o ESO estan subvencionats al 100%.

2. El període d’accés serà d’un any complert a la plataforma d’estudi, temps que començarà a comptar en el moment que se sol·licitin les claus i es rebin les mateixes.

3. L’accés al contingut en línia serà sense límit d’horari i durant l’any es faran diverses classes magistrals amb la plataforma Zoom. L’objectiu d’aquestes classes magistrals és assessorar de forma personalitzada a totes les persones que es presentin als exàmens oficials.

4. Com a novetat, durant l’any la plataforma comptarà amb un sistema automàtic d’avaluació de la pronunciació que millorarà la capacitat de Listening i Speaking dels/les estudiants.

Aquests avantatges són exclusius pels afiliats/des que es trobin al corrent del pagament de les quotes i són extensibles a familiars.

Per fer la prova gratuïta dels diferents cursos i nivells, reservar plaça, o demanar més informació, ho podeu fer en el següent enllaç:

https://www.wellingtonenglish.com/spc-ices

Assegurances Atlàntida

Pòlissa sense copagaments:

 

De 0 a 14 anys 56,60€

De 15 a 30 anys 65,56€

De 31 a 55 anys 68,00€

De 56 a 64 anys 102,20€

De 65 a 74 anys 131,43€

Mes de 75 anys 149,88€

 

Pòlissa amb copagaments de 10€

 

De 0 a 19 anys 28,57€

De 20 a 54 anys 36,68€

De 55 a 59 anys 41,04€

De 60 a 64 anys 53,54€

De 65 a 74 anys 93,75€

Mes de 75 anys 135,36€

Consulta tots els detalls AQUÍ

*Demana informació al telèfon: 933 040 500

Vista Óptica

Descomptes exclusius per a afiliats a l’SPC, treballadors de l’SPC i familiars de primer grau. Cal identificar-se a l’establiment on es faci la compra per poder gaudir d’aquestes condicions preferents.

OFERTA 1:
Ulleres graduades per 39 €. Inclou muntura i lents monofocals amb tractament endurit i graduacions fins a cil+-2 i esf+-4.
Beneficis: garantia de 2 anys VISTAOPTICA i graduació de la vista gratuïta.

OFERTA 2:
• Ulleres progressives a partir de 129 € (muntura + lents orgàniques amb tractament antireflexant).
• Segones ulleres progressives transparents o de sol per només 50 € més (mateixa graduació).
Inclou muntura i lents progressives fabricades per Essilor. Graduacions fins a cil+-4 i esf+-6. Hi ha de 30 dies d’adaptació. Si no s’adapta, es retornen els diners. Muntura a triar entre una àmplia varietat de models.

OFERTA 3:
Lents progressives VARILUX COMFORT MAX, 50% de descompte.
Progressius fàcils de fer servir, àmplia àrea de lectura, confort visual i visió nítida a qualsevol distància.

OFERTA 4:
Lents de contacte diàries: caixa de 30 a partir de 14,45 €.
Lents de contacte diàries esfèriques amb protecció UV. Graduacions limitades al rang de fabricabilitat de les lents de contacte.
Graduació de la vista i adaptació:gratuït.
Primer mes gratuït en noves adaptacions de lents de contacte mensuals.

OFERTA 5:
Audiòfons: Prova gratuïta durant 1 mes. DESCOMPTES SUPERIORS AL 50% de descompte, fins a 5 anys de garantia i finançament a mida sense interessos.
OFERTA PILES: 1 blíster de 6 piles Rayovac per 1,90 €.
Serveis gratuïts: Audiometria de control, revisions, neteja i ajustament dels audiòfons cada 3 mesos.

OFERTA 6:
Ulleres de sol: Fins al 40% de descompte en grans marques. No acumulable a altres ofertes.

Culligan

Descomptes exclusius per a afiliats a l’SPC – 21%

Hem signat un acord amb l’empresa Culligan i tots/es els/les  afiliats/des a l’SPC tindreu un 21% de descompte en tota la gamma dels seus productes.

Consulteu la informació: Oferta membres SPC Culligan