2 Agents més assistits per Bufet Fuster-Fabra Advocats, absolts!

Va entrar un incident via trucada d’uns veïns perquè s’estava fent una festa en un domicili. La festa va derivar en una baralla multitudinària. Una dotació es va adreçar al lloc dels fets.

Quan els agents actuants van arribar, van ser rebuts per part d’un dels assistents en actitud agressiva, va colpejar a un dels companys al pit i el va empentar ignorant les indicacions dels agents.

Va ser reduït a terra per 4 companys, detingut i traslladat a comissaria. Durant el trasllat ja mostrava signes evidents de penediment de la seva actitud, plorant a l’interior del vehicle i demanant disculpes als agents.

Posteriorment, vuit mesos més tard, el detingut per presumpte delicte d’atemptat contra agents de l’autoritat, va denunciar als agents actuants per unes suposades lesions produïdes pels agents, malgrat que quan els va rebre ja tenia la camisa trencada i diverses evidències d’haver-se barallat.

Els companys denunciats van confiar la seva defensa als serveis jurídics de l’SPC Fuster-Fabra advocats, que va assistir jurídicament als agents ara absolts en sentència ferma.

Felicitem els afiliats tot agraint la confiança dipositada al Sindicat de Policies de Catalunya per la defensa dels seus interessos, i volem felicitar, una vegada més, al Bufet Fuster-Fabra advocats, en especial a Àmbar per l’excel·lent feina feta que ha comportat l’absolució dels companys.