ABP Sarrià cau a trossos

El mes de juliol de 2020 es va inaugurar la nova ABP de Sarrià-Sant Gervasi al carrer dels quatre camins de Barcelona. És a dir, no fa ni dos anys.

Des de l’inici de la seva posada en marxa tot ha estat un despropòsit, la llista d’incidències és inacabable: manca d’aigua calenta als vestidors, dutxes mal construïdes, diferents temperatures que no es poden regular, portes d’accés que no tanquen, panels exteriors d’accés que no funcionen, etc.

Ara, els plafons de les parets cauen. Això pot causar greus accidents als/les agents i personal de la comissaria. Ja ha passat anteriorment, causant lesions (afortunadament no greus) per les que varen haver d’indemnitzar econòmicament a l’afectat. JA N’HI HA PROU!

La integritat física dels/les agents, personal administratiu així com la dels ciutadans/es que es trobin a les dependències per a qualsevol gestió a la comissaria ha d’estar garantida.

Exigim que s’avaluï la seguretat dels espais i es garanteixi la integritat de tothom que hi treballa.

La DGP hauria també d’obligar a l’empresa responsable de la construcció a revisar tota l’ABP així com replantejar-se la seva adjudicació en futures obres malgrat que presentin la millor oferta. És inacceptable.

Donarem 15 dies perquè tot quedi solucionat. En cas contrari l’SPC presentarà una denúncia a Inspecció de Treball per un presumpte delicte contra la salut dels treballadors/es. Amb la seguretat dels/les agents no s’hi juga.