Aconseguim un altre arxivament d’una causa penal contra diversos agents imputats per lesions

El jutjat d’Instrucció 3 de Barcelona, ha acordat, després d’una llarga Instrucció des de l’any 2020, l’arxivament de la causa oberta contra diversos agents del CME, que van ser denunciats per dos ciutadans per un presumpte delicte de lesions.

Els fets van succeir el mes de setembre de 2020 quan diferents indicatius del CME van acudir als voltants de l’Estació del Nord amb motiu d’haver-se comés un suposat robatori.

En finalitzar l’actuació duta a terme pels/les agents, dos ciutadans van interposar denúncia (ja va essent norma) contra els agents, argumentant que hi havia hagut un excés de força policial i que havien provocat lesions de manera dolosa.

Després de dos anys d’infinitat de diligències practicades, es va procedir a sol·licitar l’arxivament de la causa pels serveis jurídics de l’SPC entenent l’actuació proporcionada i legal.

Finalment, el Jutjat ha acordat l’arxivament de les causes obertes, deixant molt clar que no existien elements de càrrec per a continuar el procediment contra els/les agents.

Des del Sindicat volem felicitar els/les agents que han confiat la seva defensa a l’SPC així com destacar l’excel·lent feina feta, una vegada més, pels serveis jurídics. Gràcies, Sandra.

 

Notícia a premsa: