ARRO’S atacades, qüestionades, criminalitzades, i ara Sr. director, vostè també ens fallarà?

Estem veient com el debat d’aquests dies per donar suport a la investidura d’un partit, una de les monedes de canvi és la possible dissolució de les ARRO’s i també de la BRIMO.

Atacats als carrers, criminalitzats per “responsables” polítics i associacions adlàters, i malgrat tot seguim aguantant i estant al peu del canó. La moral, com la professionalitat, és excel·lent. Quedi dit, que no podreu amb nosaltres.

Però mentre això passa, estem rebent moltes queixes relacionades amb la unificació horària a les unitats d’ARRO.

Ja saben que un horari especial específic permet canvis constants de planificacions, pateixen perllongaments que no són sobtats, etc. però la manca d’efectius no pot ser l’excusa per maltractar també en l’àmbit laboral intern als agents.

Els agents en el seu temps de descans i de conciliació familiar reben moltes intrusions d’àmbit professional. Se’ls intenta localitzar per notificar canvis en els seus horaris planificats que impedeixen la conciliació familiar.

Sr. director, SPC sol·licita i defensa l’aplicació de les condicions de guàrdies no presencials (GNP) per aquests casos. La disponibilitat i localització així com la vulneració del descans i la conciliació familiar no ha de ser a canvi de res.

També vostè ens fallarà?