Avancem, però molt a poc a poc i de manera insuficient: cal més inversió a la RPCT I RPTE!

El Sindicat de Policies de Catalunya va adreçar un escrit, registrat amb data 11 de gener de 2021, a la DGP explicant la problemàtica que va tenir lloc a Falset i Gandesa a conseqüència de les nevades que va patir a Catalunya.

En aquell escrit, demanàvem que la zona fos declarada de fred i alta muntanya, amb la dotació de material que això implica.

Els vàrem explicar que gràcies a l’únic vehicle disponible 4×4, els agents van arribar a les dependències policials. Sense aquest, els agents no haurien arribat per efectuar el relleu.

Donada l’orografia del territori de la zona fora del nucli urbà, on majoritàriament trobem camins de terra, es va sol·licitar la dotació de més vehicles 4×4.

Ens van escoltar i el passat 5 de febrer van assignar un vehicle 4×4 a la CD de Falset. També ens van notificar que en la propera licitació de vehicles (no especifiquen data) es destinarà un altre vehicle 4×4 a Gandesa.

Malgrat que significa una millora, volem manifestar que la considerem absolutament insuficient i que segueix essent absolutament imprescindible més inversió en vehicles d’aquest tipus a la zona, així com la declaració de la zona de fred i alta muntanya.

En espera de què es formi el nou govern i quedi clar qui està al capdavant, aquesta problemàtica serà una més de les qüestions de la llarga llista de coses a tractar amb el nou conseller o amb l’actual, si segueix al càrrec.