Comencem l’any denunciant-vos altre cop pel mateix: per deixar que els agents es congelin

Aquesta setmana veiem -34 °C al Clot de la Llança al Pirineu. Durant la setmana els agents han treballat entre els -9 °C dins el túnel de Vielha fins als -12/14 °C durant el dia. Imagineu les nits?

Conseller Sàmper hauria de saber que a la Regió Policial del Pirineu Occidental reben els mateixos pantalons de pinces, camises, botes i jaquetes que els agents destinats a Barcelona.

Es congelen! Peus xops malgrat les botes de dotació “waterproof”, samarretes “tèrmiques”, mitjons, funda de pantaló “impermeable” sense transpiració que no serveixen de res a llocs de climatologia extrema del Pirineu i Prepirineu. El Goretex no saben que és vostès?

Anys de reclamacions, impulsant al Parlament fins a quatre resolucions i una moció que instaven a solucionar el problema, denuncies a inspecció de treball, la darrera queixa al Consell de la Policia del novembre de 2020 que vostè “presidia”…

Conseller Sàmper, a vostè i al seu equip només els importa el que opini tothom menys els mossos que dirigeixen? No tenen vergonya ni saben que significa aquesta paraula. Juguen constantment amb la salut i la seguretat dels agents.

Hem tornat a denunciar davant Inspecció de Treball la situació a veure si finalment els obliguen a solucionar-la. Ja no ens creiem l’excusa que han de canviar-nos la uniformitat, després d’anys i uns quants anuncis i presentacions de noves uniformitats inexistents.

La realitat és que no hi ha uniformitat nova i l’existent és inadequada a llocs de climatologia extrema de Catalunya. Quan finalitzi la prohibició de canvi de municipi si vol anem plegats un dia a la RPPO i comprovem que no és un caprici, és una necessitat. No tardi que al febrer hi ha eleccions i potser…

SPC, el Sindicat de Policies per als policies!

Enllaços relacionats