CONSULTEU ELS OFERIMENTS DERIVATS DEL CONCURS GENERAL

El concurs general ha generat places vacants a diverses destinacions, que es volen cobrir amb un oferiment de caràcter voluntari.

Aquí teniu el llistat dels diferents oferiments 👇🏼

– SOL·LICITUD DE CURRÍCULUMS DE PERSONES VOLUNTÀRIES PER OCUPAR DE FORMA PROVISIONAL LLOCS DE TREBALL VACANTS DE L’ESCALA BÀSICA A DIVERSES SALES REGIONALS DE COMANDAMENT (SGRH33/22).

– SOL·LICITUD DE CURRÍCULUMS DE PERSONES VOLUNTÀRIES PER OCUPAR DE FORMA PROVISIONAL LLOCS DE TREBALL VACANTS DE L’ESCALA BÀSICA A LA UNITAT SEGURETAT CIUTADANA ARIC (Barcelona) – CSUCOT (SGRH34/22).

– SOL·LICITUD DE CURRÍCULUMS DE PERSONES VOLUNTÀRIES PER OCUPAR DE FORMA PROVISIONAL LLOCS DE TREBALL VACANTS DE L’ESCALA BÀSICA A L’ÀREA PENITENCIÀRIA (SANT ESTEVE SESROVIRES) – APEN (SGRH35/22).

– SOL·LICITUD DE CURRÍCULUMS DE PERSONES VOLUNTÀRIES PER OCUPAR DE FORMA PROVISIONAL LLOCS DE TREBALL VACANTS, DE SEGONA ACTIVITAT, DE L’ESCALA BÀSICA A LA UNITAT SEGURETAT CIUTADANA ARSET (Barcelona) – CSUCOT (SGRH36/22).

– SOL·LICITUD DE CURRÍCULUMS DE PERSONES VOLUNTÀRIES PER OCUPAR DE FORMA PROVISIONAL LLOCS DE TREBALL VACANTS DE LA CATEGORIA DE CAPORAL/A DE L’ESCALA BÀSICA A LA UNITAT DE SEGURETAT CIUTADANA ALTA RIBARGORÇA (el Pont de Suert) – RP Pirineu Occidental (SGRH37/22).

 

‼️IMPORTANT‼️

*En aquest enllaç del nostre web 👉 AQUÍ teniu tota la informació sobre els oferiments.*

 

Data límit de tramitació dels currículums: 29 de setembre de 2022.

La tramitació es fa mitjançant correu electrònic a l’adreça ITPG7956@gencat.cat

Per a qualsevol dubte/consulta sobre la tramitació es fa a través de les extensions 22380 i 22232.

Documents: