Davant situacions extremes, mesures excepcionals!

Ahir es va creuar una línia vermella inacceptable: en una acció pròpia de les èpoques de terrorisme urbà de la kale borroka, es va intentar cremar un policia que estava a l’interior d’un vehicle.

Aquestes accions van més enllà dels “vandalismes justificats per alguns grups parlamentaris” com a expressió de protesta emparada en la llibertat d’expressió.

Calen solucions que només vindran si actuem junts i organitzats en una única direcció: erradicar les accions de terrorisme urbà contra la policia i la societat.

El dia 17 de febrer en el comunicat núm. 19 demanàvem una ronda de reunions amb tots els partits polítics amb representació al Parlament de Catalunya. Reunions que ja s’han iniciat.

També anunciàvem que ens personaríem com acusació a diferents causes per garantir les penes i les màximes sancions als autors. Ho estem fent.

Però no hi ha prou per erradicar-los de la nostra societat.

La situació requereix una solució contundent i unitària. Això va més enllà del CME i de GUB, això afecta la POLICIA de Catalunya.

Ahir a la nit SPC i SAPOL vàrem contactar amb ErNE de l’Ertzaintza, que malauradament tenen molta més experiència en aquestes accions, per treballar plegats.

Hem engegat un seguit de mesures conjuntes que us anirem explicant.