Demandem l’ISPC per vulneració de drets fonamentals

Pel Sindicat de policies de Catalunya, la defensa dels drets laborals dels treballadors del CME, és una de les nostres prioritats. Això, només es pot dur a terme amb absoluta llibertat d’acció sindical.

Els moss@s que esteu a l’ISPC destinats o realitzant formació, així com els aspirants, teniu el mateix dret a estar informats i a què vetllem per vosaltres exactament igual que a la resta de destins.

Es va prohibir l’accés dels delegats sindicals del Sindicat de policies de Catalunya a les instal·lacions de l’ISPC. Aquesta decisió vulnera el dret a la llibertat sindical de la nostra organització, així com la dels funcionaris i aspirants a rebre informació laboral, sindical i jurídica.

L’ISPC ha desatès els requeriments efectuats pel Sindicat de Policies de Catalunya perquè deposi la seva actitud clarament antisindical (no és la primera vegada que hi ha problemes similars) rectificant la seva prohibició d’accés a les instal·lacions.

Per aquest motiu vàrem acudir als tribunals. La Sala del contenciós-administratiu del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha admès a tràmit el recurs interposat (en la nostra opinió) per una clara vulneració de dret fonamental a la llibertat sindical.

Malgrat que sembla que la nostra presència incomoda, els delegats del nostre sindicat continuaran assessorant-vos en tot allò que necessiteu tant als treballadors del Cos de Mossos d’Esquadra com als aspirants.

Ningú ens aconseguirà aturar en la defensa dels vostres drets, malgrat que ho intenten, i anirem on calgui per defensar-los.

SPC EL SINDICAT DELS POLICIES PELS POLICIES!