Denunciem a Inspecció de Treball: Aquesta vegada és l’ABP d’Hospitalet de Llobregat

Avui dissabte, el delegat del Sindicat de Policies de Catalunya s’ha personat a l’ABP d’Hospitalet de Llobregat per mesurar les temperatures que els companys i companyes han de suportar a l’interior de l’ABP.

Ja fa temps que aquesta ABP arrossega problemes de climatització que no han estat solucionats. Des de l’any 2019 estem mesurant registres de temperatura que no s’ajusten a legislació.

Aquest matí, el mesurament realitzat ha donat un registre que excedeix la temperatura que marca la legislació. Malgrat que s’ha tornat a aplicar una solució/nyap del tot insuficient.

Aplicar mesures temporals per poder justificar que els preocupen les condicions de treball dels agents i que s’està fent alguna cosa, NO ÉS LA SOLUCIÓ. Per aquest motiu avui mateix hem redactat la denúncia a Inspecció de Treball que dilluns registrarem.

Des del Sindicat de Policies de Catalunya hem engegat una campanya de revisió de les temperatures de treball i equipament rebut. Des del l’inici, a principis d’any, de la denúncia de Vielha, ja hem interposat un total de quatre denúncies comptant aquesta d’avui.

No passarem ni un sol cas sense denunciar! Per aquest motiu, us animem al fet que ens feu arribar les vostres queixes a través dels delegats o trucant a la seu sindical. Revisarem tots els casos i si s’escau denunciarem.

SPC, el Sindicat dels policies per als policies!