Denunciem a Inspecció de Treball la comissaria de Sant Vicenç dels Horts

El Sindicat de policies de Catalunya, ha presentat una denúncia davant Inspecció de Treball per les condicions laborals de la CD de Sant Vicenç dels Horts.

Una vegada més, la reiterada incidència és la temperatura inadequada que els agents han de suportar al seu lloc de treball.

El delegat del SPC va mesurar la temperatura generant un informe de riscos laborals adjuntat a la denúncia. El resultat va ser una temperatura de 15,4°C amb un 34% d’humitat.

El Reial Decret 486/1997 en el seu Annex III regula les disposicions mínimes de les condicions de seguretat i salut a la feina, incloses les temperatures mínimes i màximes en dependències de treball sedentari propi d’oficina.

La franja de temperatura que marca la legislació va dels 17 °C als 27?°C. Per tant, a Sant Vicenç dels Horts s’està incomplint la legislació.

Cansats d’esperar eternament solucions que no arriben, hem presentat la denúncia.

Algú dubta que si això passés al despatx de l’Honorable conseller Miquel Samper, no ho solucionarien l’endemà? Els mossos han d’aguantar mesos i fins i tot anys.

La Generalitat quan detecta a les empreses privades casos com aquest, sanciona automàticament. Sembla que el que aplica a la resta, no s’ho exigeix a ella mateixa.

Des del Sindicat de Policies de Catalunya seguim en la línia que ja vam iniciar aquest any, quan vam denunciar la manca d’uniformitat adequada per suportar el fred a la RPPO.

No defallirem! Cada vegada que detectem un cas similar d’incompliment de legislació de riscos laborals, ho denunciarem.

SPC, Sindicat de policies per als policies!