Denunciem davant Inspecció de Treball l’edifici base

El lamentable estat de les dependències de l’edifici de Base on diàriament els/les agents han de realitzar el seu servei en lamentables condicions, ha estat el motiu de la presentació de la denúncia.

Ja fa massa temps que l’abandonament per manca de manteniment i inversió, ha provocat un deteriorament generalitzat a les diferents dependències policials en alguns llocs de manera extrema com és el cas que ens ocupa en aquesta denúncia.

Menys, per raons òbvies, a l’edifici de la Conselleria d’Interior on si a l’Hble. conseller se li espatlla un aire condicionat, es trenca una aixeta o es fon un llum és reparat de manera immediata.

És urgent que inspecció de treball faci una visita d’inspecció de les dependències planta per planta i que elabori un informe, que segurament esdevindrà en instruccions urgents, per corregir la lamentable situació que han de patir els treballadors.

Amb uns responsables polítics i “politico-policials” que basen bona part del seu treball en la imatge ideal, s’evita que aquestes coses surtin als mitjans de comunicació en un intent estèril d’amagar als ciutadans les vergonyes de la seva gestió.

Des del Sindicat de Policies de Catalunya (SPC) no permetrem que els/les companys/es hagin de suportar condicions laborals inadmissibles. I les farem públiques sempre que així ho considerem.

Per aquest motiu, us animen que us poseu en contacte amb els vostres delegats sindicals i els comuniqueu les diferents incidències que detecteu als vostres destins.