El Sindicat de policies de Catalunya denuncia al “científic” Oriol Mitjà

Igual que hem fet altres vegades, per defensar els interessos del col·lectiu, el Sindicat de Policies de Catalunya SPC ha denunciat al Sr. Mitjà.
L’última vegada va ser a un “programa d’humor” de televisió on segons el nostre parer es van cometre il·lícits, emparant-se en l’humor.
Concretament ha estat per una piulada on el Sr. Mitjà equipara els policies i els criminals dient que tenen la mateixa freqüència d’algunes alteracions genètiques.
Considerem que és del tot inadmissible la seva afirmació i per aquest motiu ens hem sumat a la denúncia presentada per Moviment Contra la Intolerància.
La denúncia ha estat presentada avui, 19 d’abril de 2021 davant la Fiscalia General de l’Estat, Serveis d’ODI per motius d’estigmatització, discriminació i discurs d’odi cap als/les membres de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat.
Sr. Miquel Sàmper Hble. conseller d’Interior el convidem a fer que defensi als mossos amb quelcom més que bones paraules i que doni les instruccions oportunes al gabinet jurídic del Departament d’Interior que encapçala a què adoptin mesures.