Els serveis jurídics de l’SPC aconsegueixen una altra absolució

Els fets que deriven en la posterior denúncia als/les companys/es per la seva actuació policial són del 27 d’octubre de 2019.

A les 04:30 hores, al municipi de l’Hospitalet de Llobregat, una patrulla davant la sospita de la realització d’una transacció per part d’un individu va procedir a realitzar les comprovacions oportunes que van derivar en detenció per un delicte de resistència/desobediència a l’autoritat.

L’individu va acabar denunciant als quatre efectius actuants per un delicte de lesions lleus.

La sentència (que es ferma) recull que durant la prova practicada al judici oral no ha quedat acreditat que els/les agents denunciats/ades haguessin agredit al denunciat.

Volem destacar que el despatx Fuster-Fabra advocats va establir la línia argumental de la defensa de la nostra afiliada, a la que es van adherir la totalitat de les defenses de la resta de companys.

Finalment, la Secció 1 del Jutjat d’Instrucció núm.3 ha absolt a la totalitat dels/les agents denunciats/des.

Volem destacar l’excel·lent feina feta pels nostres serveis jurídics, en aquest cas de la lletrada Lluïsa del despatx Fuster-Fabra.

Felicitem especialment la nostra afiliada per l’absolució, i li volem agrair la confiança dipositada en el Sindicat de Policies de Catalunya per la defensa dels seus interessos.