Els vestidors de Sant Andreu, a Inspecció de Treball

L’estat lamentable dels vestidors d’homes de l’edifici on els/les agents han de realitzar el seu servei no pot esperar més a un recondicionament. Hem traslladat la problemàtica a Inspecció de Treball perquè siguin inspeccionats.

Fa massa temps que l’abandonament per manca de manteniment i inversió ha provocat un deteriorament generalitzat a diverses dependències policials. En alguns llocs de manera flagrant com és el cas que ens ocupa. L’annex fotogràfic adjuntat a la denúncia és molt significatiu i gràfic.

És urgent que inspecció de treball faci una visita a les dependències dels vestidors masculins especialment, i que elabori un informe que segurament esdevindrà en instruccions urgents per corregir la lamentable situació que han de patir els/les treballadors/es.

Des del Sindicat de Policies de Catalunya (SPC) no permetrem que els/les companys/es hagin de suportar condicions laborals inadmissibles.

Som plenament conscients que aquesta situació ha estat heretada per l’actual Conselleria, però està a les seves mans revertir aquesta situació d’abandonament de les instal·lacions.

Us animen que us poseu en contacte amb els vostres delegats sindicals i els comuniqueu les diferents incidències que detecteu als vostres destins.