Èxit jurídic d’aquells que fan que pagui la pena tota la feina per defensar-vos

El Sindicat de Policies de Catalunya és plenament conscient que actualment és bàsic disposar d’uns serveis jurídics molt potents per a la vostra protecció.

Podem dir ben orgullosos que l’afiliació disposa de dos prestigiosos despatxos. El “tàndem jurídic” format per Aranda & Melgar & Tàsies advocats + Fuster-Fabra Advocats que contínuament proporcionen èxits jurídics.

Aquest cas tenia una especial dificultat que el despatx Aranda & Melgar & Tàsies ha pogut superar. Mercès per la vostra dedicació i professionalitat, bona feina.

La nul·litat d’actuacions d’un judici no és una tasca fàcil. Cal destacar l’oposició inicial del ministeri fiscal al·legant que no havia existit infracció que generés indefensió. La resolució, per a nosaltres absolutament injusta sí contenia indefensió.

Va comportar una Sentència en judici ràpid de conformitat desfavorable pels interessos dels companys que seguien de baixa laboral quan es va resoldre.

Els nostres serveis jurídics no es van conformar. Van presentar recurs informant dels preceptes infringits que finalment el jutge ha admès dictant la nul·litat de les actuacions sense possibilitat de recurs.

Volem recordar diverses coses importants a la DGP:

1- La manca d’efectius endèmica genera manca de suport ràpid que comporta lesions més greus als companys.

2- La inacceptable manca de serveis jurídics d’urgències de la Generalitat els caps de setmana a un servei 365 x 24 h i la lentitud: sis dies van tardar a contactar (comunicat SPC 49/2020)

Volem recordar als companys:

Truqueu sempre al telèfon d’emergències 365 x 24 h que el Sindicat de policies de Catalunya té a la vostra disposició 666 22 22 11.

Afortunadament hem estat capaços d’arreglar el nyap generat pels serveis jurídics de la DGP.