Guàrdies regionals per Investigació Barcelona, ara no toca

Ahir dimecres 27 de gener, el Comissari Cap de la RPMB Carles Anfruns, va enviar un comunicat operatiu informant els companys de les Unitats d’investigació de la RPMB de les noves modificacions del servei d’incidències a les quals hauran d’adaptar-se.

En aquest comunicat informa del nou model de servei d’incidències (guàrdies). Ara han decidit agrupar als agents de diferents ABP’s de diferents districtes per realitzar un servei de Guàrdia (REGIONAL?) tots reunits al mateix punt.

Aquesta decisió provoca que agents de diversos punts de Barcelona de manera unipersonal s’hagin de desplaçar per la ciutat.

Considerem que en plena pandèmia de la Covid-19 (amb la variant britànica encapçalant la tercera onada segons dades de la mateixa Generalitat de Catalunya) és una greu irresponsabilitat que posa en risc innecessàriament als agents afectats i a les seves famílies.

Comissari Anfruns de debò que no hi ha un altre moment per poder modificar les coses? Faci un exercici de responsabilitat, just el contrari del que ha fet ara, i ajorni la implantació de les noves mesures fins que la pandèmia afluixi una mica.

El Sindicat de Policies de Catalunya estarà molt pendent, si no reconsidera la seva decisió, de possibles brots i contagis al punt comú.
No dubtarem a emprendre les accions legals oportunes si hi ha algun contagi entre companys de diferents Abp’s

MANTINGUI LES CONDICIONS ACTUALS, ARA NO TOCA COMISSARI!

 

Enllaços relacionats