Guilles de 2a?

Pel Sindicat de Policies de Catalunya sembla que aquest sigui el missatge que es vol transmetre.?

Com és possible que algú que passa el seu torn laboral sobre una moto, tingui un element bàsic per a la seva seguretat com el casc caducat? Aquesta és la policia moderna i capdavantera que diuen que som? És inadmissible que el Grup Regional de Motos hagi de treballar amb aquestes condicions.?

Hem demanat una solució de qualitat. Ha de prevaldre el rendiment i la seguretat per sobre l’economia. Un bon casc salva vides.

S’acaben d’adquirir nous cascs per les Unitats de Trànsit, el model escollit és un Shoei Neotec II, sol·licitem que també es doti als Grups Regionals de Motos del mateix model.

Pensin que si compren més unitats i no es diversifica en diferents marques i models el preu segur que baixa.?

Si algú pensa que no cal, perquè les velocitats de circulació dels agents a la ciutat no són les mateixes que quan es patrullen les carreteres, recordem que molts serveis i les persecucions són urgents amb 73, que fa que augmenti la velocitat de circulació i el risc de tenir un accident greu.

Els agents que realitzen la seva jornada sobre una moto han de disposar del millor material possible disponible al Cos, així que dotin del mateix model de casc a tothom.