GUILLES: MATERIAL EN ESTAT LAMENTABLE!

El delegat de l’SPC ha rebut moltes queixes de l’estat del material amb el qual han de treballar. De fet, fins ara hi ha 15 notes informatives per l’estat dels cascs que ben segur seran moltes més.

La gran quantitat de notes informatives, no només demostra la preocupació dels/les agents pel mal estat del material, també indiquen que estan farts.

Cascs en estat lamentable, escumes trencades que es desfan, cascs esquerdats, molts d’ells caducats amb pròrroga de la data de caducitat. Comunicadors espatllats que els impedeixen escoltar les comunicacions.

No podem permetre que es jugui amb la seguretat dels/les agents. Ja hem traslladat la queixa al responsable del servei aquest mateix matí en una reunió urgent.

Sabem que estem pendents de rebre material, en concret hi ha pendent l’entrega d’una licitació de novembre del 2021 de 850 cascs, 600 per vies interurbanes i 250 per vies urbanes, però en cap cas es pot fer servir el material en l’estat que està un sol dia més.

Per tant, demanarem l’acceleració de l’entrega i, mentre no arribi el material nou, aquells vehicles i material de protecció individual que no reuneixi les condicions òptimes demanem que quedin inoperatius i no es facin servir.

AMB LA SEGURETAT NO ES JUGA!