La DAI queda en evidència per segona vegada

El TSJC ha desestimat el recurs d’apel·lació interposat per la Generalitat de Catalunya amb relació a la sanció de 4 mesos de suspensió de feina i sou imposada a un company.

El jutjat del Contenciós-administratiu núm. 4 de Barcelona en primera instància, ja havia anul·lat la sanció estimant els arguments exposats pels nostres serveis jurídics Aranda & Melgar & Tàsies.

El company afiliat s’havia limitat a comunicar una pràctica irregular en el decurs d’una detenció, interessant-se en què es visualitzessin les imatges de les càmeres.

De manera absolutament incomprensible la DAI, com succeeix habitualment quan es tracta de denúncies o accions que afecten subordinats o agents d’escala inferior, en lloc d’investigar els fets, va decidir sancionar el company afiliat de manera il·legal i absolutament desproporcionada.

De fet, la sentència del TSJC recorda a l’Administració que no poden pretendre fer callar a un funcionari policial davant possibles fets il·lícits, mitjançant la imposició d’una sanció, en detriment dels interessos dels ciutadans.

Felicitem l’afiliat absolt en segona instància i, una vegada més, destaquem l’excel·lent feina feta pels serveis jurídics defensant els interessos de l’afiliat. Queda evidenciat novament, la mala manera de fer d’una Divisió d’Afers Interns que segueix rebent clatellades judicials.