Nou arxivament penal contra diversos agents el CME imputats per lesions i entrada a domicili

El Jutjat d’Instrucció número 4 de l’Hospitalet de Llobregat, després d’haver-se iniciat la causa l’any 2020, ha acordat l’arxivament contra diversos agents del CME, tots afiliats a l’SPC, per la suposada entrada irregular en un domicili i lesions.

Els fets van tenir lloc el mes de maig del 2020 quan diversos agents del CME van ser alertats, per part dels propietaris, de l’ocupació il·legal d’un habitatge. Després d’haver assolit un acord amb els habitants en el desallotjament de l’habitatge, aquests es van negar a últim moment i van escometre els agents en l’actuació.

Tot i l’actuació dels companys es va procedir a prendre’ls declaració, en qualitat d’imputats per la seva actuació, així com per un suposat delicte de lesions.

Després de nombroses diligències, que van ser sol·licitades pels nostres serveis jurídics, finalment el Jutjat ha ordenat l’arxivament parcial de la causa respecte dels agents. No han quedat degudament acreditats a l’efecte de seguir el procediment contra aquests, justificant-se l’actuació policial i sense que els agents incorregueren en les conductes denunciades.