Nou èxit jurídic dels nostres advocats

Els nostres serveis jurídics han tornat a guanyar un cas complicat. Aquesta vegada a la Secció Segona de l’Audiència Provincial de Barcelona que va estimar el recurs d’apel·lació.

L’Audiència ha acabat condemnant no només per atemptat, també han afegit el delicte de lesions tal com demanàvem a un individu que es va donar a la fugida en un control policial.

Els fets van ocórrer l’any 2016 quan diversos agents van donar l’ordre d’aturar-se en un control policial a un individu que es va saltar el control policial i va acabar detingut posteriorment. En la detenció, va agredir i va causar lesions als companys.

El jutjat Penal 2 d’Arenys va celebrar un primer judici, en absència de la nostra advocada que defensava els interessos dels agents, essent declarat posteriorment nul.

En el segon judici, el jutge del Penal va entendre que els delictes de lesions havien prescrit, decretant que no procedia cap indemnització als companys. Absolutament injust sota el nostre parer.

Finalment presentada l’argumentació del recurs d’apel·lació, ha estat estimada la reclamació entenent que els delictes de lesions, en entrar en joc amb el delicte d’atemptat, no estaven prescrits, condemnant a l’agressor a sumar la pena imposada i indemnitzar íntegrament als agents actuants.

Una vegada més, felicitem els agents actuants que han vist rescabalats els seus drets en segona instància per la confiança dipositada en el Sindicat de Policies de Catalunya (SPC) i traslladar també l’enhorabona als serveis jurídics Aranda & Melgar & Tàsies per la seva eficàcia, en especial a Sandra per l’excel·lent feina feta.