Nova sentència condemnatòria de l’SPC per atemptar i lesionar agents

El jutjat penal núm. 2 d’Arenys ha condemnat a un individu per un delicte d’atemptat i lesions a 10 mesos de presó per agredir a diversos companys de la Policia Local de Tordera quan realitzaven un control de velocitat a la zona.

Els fets es remunten a l’any 2018 quan un individu va fer cas omís a les indicacions de diversos agents de la Policia Local de Tordera que estaven duent a terme les seves funcions.

L’acusat, que conduïa un vehicle d’alta gamma a gran velocitat, va voler evitar el control policial, i va efectuar maniobres esquives on dos agents van haver de saltar per evitar ser envestits.

L’home, ara ja condemnat, va baixar del vehicle encarant-se amb un dels agents, moment en què va ser detingut i lliurat a l’autoritat judicial.

Després d’anys d’instrucció, malgrat els esforços de la defensa del conductor, el Jutjat del Penal ha dictat sentència condemnatòria (10 mesos de presó), entenent els fets constitutius d’un delicte d’atemptat, obligant a l’acusat a indemnitzar al company pels danys soferts.

Si bé els danys van ser lleus, la condemna es va fonamentar en la gravetat dels fets i l’evident intenció d’atemptar contra la figura d’un agent policial, tal com van defensar els serveis jurídics de l’SPC.

Felicitem els serveis jurídics, una vegada més, per la seva implicació en la defensa dels interessos de l’afiliat. Mercès Sandra!

Igualment, volem agrair al Company de la Policia Local de Tordera la confiança dipositada en l’SPC per a la defensa i protecció dels seus interessos des de l’inici d’aquest cas.