Nova victòria jurídica: l’Ajuntament de Calafell condemnat una altra vegada!

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya torna a condemnar l’Ajuntament de Calafell.

El company de la Policia Local d’aquest municipi ha vist com el TSJC li donava la raó, i reconeix el seu dret a reingressar a un lloc de treball de la seva categoria.

En concret, l’agent que havia permutat la seva plaça prèviament, i havia demanat retornar a un lloc de treball de la policia local, ja que prèviament se li havia concedit una excedència.

Incomprensiblement i malgrat l’existència de places disponibles i també diversos processos selectius per a cobrir les vacants, l’Ajuntament, de manera reiterada durant anys, va negar-se a admetre la seva petició de reincorporació.

El company, afiliat al Sindicat de Policies de Catalunya, va adreçar un total de vuit escrits sol·licitant el seu retorn a una de les places vacants. Les diverses instàncies van ser obviades per l’Ajuntament completament.

Els serveis jurídics del Sindicat de Policies de Catalunya (Aranda & Melgar & Tàsies), van tramitar un recurs contenciós administratiu al jutjat núm. 1 de Tarragona que va estimar la demanda del company.

Finalment el TSJC (desestimant el recurs d’apel·lació presentat per l’Ajuntament) confirma la sentència dictada en primera instància.

La resolució reconeix el dret a percebre els salaris meritats des que hauria d’haver estat readmès, amb la deducció dels imports molt més baixos que ha tingut a l’altra Policia Local on havà estat prestant serveis.

Volem felicitar el company per la victòria i agrair la confiança dipositada en el Sindicat de Policies de Catalunya per a la defensa dels seus interessos. Aprofitem per destacar públicament la implicació i eficàcia dels nostres serveis jurídics vetllant pels interessos dels afiliats: UNA VEGADA MÉS, BONA FEINA!