Reunió amb responsables de la RP Central 05/07/2022

Des del Sindicat de policies de Catalunya us fem un resum dels temes que es van tractar a la reunió amb responsables de la RP Central el 5 de juliol de 2022.

Moià: manca d’efectius, el compromís del conseller és que sigui CD i passar d’11 a 22 d’efectius.

Hores extres: hi ha un paquet d’unes 1000 h per tot el territori i tenen prioritat les destinacions no afectades pel pla de costes.

Efectius en pràctiques: actualment a la regió hi ha 77 efectius, però 36 marxaran al pla de costes, i de la nova promoció que s’incorporaran el 20 d’agost vindran 46 companys/es.

Laboratori UTPC: està aprovat el canvi de laboratori però no de despatxos.

ABP Bages: demanem un canvi d’ubicació de la zona de fumadors, i no en la zona de pas, Comenten que hi ha un cendrer a la porta, però que la gent pot anar a fumar més lluny. És un tema educacional.
Amb l’arribada de vehicles nous (abril 23) arribarà un totterreny pel rural.

Vending: ens queixem de l’augment considerable (fins a un 40%) diuen que això va per contracte, no obstant això, diuen que intentaran que no hi hagi diferencies entre destinacions.

Contenidor d’emmagatzematge de marihuana, està demanat i anirà al Solsonès.

Manca de parc mòbil: sabent que la nova entrega de vehicles s’endarrereix fins a l’abril de 2023, demanem una rotació i que no quedi cap vehicle «assignat» aparcat.

Responsables OAC: denunciem que no es pot obligar a un/a mosso/a a fer de responsable d’OAC. Si hi ha manca de comandament, que ho assumeixi el cap OAC o adjunt, i si no n’hi ha, el cap de torn.