REUNIÓ DE LA CGRO 14/09/2022

Ahir es van reunir els responsables de la CGRO amb els sindicats representatius per tractar diverses problemàtiques existents i també per respondre les consultes i preguntes que els vam fer.

Us comuniquem només els temes que van poder ser tractats o amb resposta per part de la CGRO. Moltes de les consultes que vam fer van tenir la mateixa resposta: “ho heu de tractar a la comissió corresponent” (material, infraestructures, etc.).

1. CONCURS OPOSICIÓ I/O OFERIMENT PER A DIFERENTS ESPECIALITATS (TEDAX, CANINA, MUNTANYA, AQUÀTICA, GEI, BRIMO, ARRO, ETC.)
La intenció és començar a treballar en les bases el gener del 2023, prioritzant únicament aquestes quatre especialitats: GEI, Aquàtica, TEDAX i Muntanya. Sobre Ordre Públic, malgrat que són conscients de la pèrdua d’efectius (-90 agents) de moment no està previst a curt termini en les dates de les quatre esmentades.

Els vàrem preguntar si podien traslladar-nos a grans trets el termini per desenvolupar les bases i acotar les dates de finalització i inici de les convocatòries.
No ens donen cap dada aproximada del temps, dependrà de si només s’han d’actualitzar o refer-les de zero en alguna especialitat.

2. VEHICLES
Ens comuniquen que sobre les incidències i queixes rebudes dels vehicles per avaria que tenen un romanent, quan en tenen coneixement els porten a taller sense cap problema.

En referència a noves adquisicions per diferents destins, ens diuen que ho tractem a la comissió corresponent.

En aquest punt sobre la problemàtica en la climatització en els vehicles (sobretot en els SEAT model Toledo del 1998 al 2005) està prevista la retirada i renovació. Però no tenen més dades i ens deriven a la comissió de materials.

3. VARIS
Sobre el material per mitjans aeris (nou hangar i material per als pilots) ens comenten que l’hangar està pendent dels tràmits administratius que emet els permisos per a la seva posada en marxa i que l’entrega de material es farà quan estigui disponible, però no donen cap data estimada d’arribada del material. La resposta sembla un fake, però lamentablement no ho és.

En relació amb la instal·lació de la fibra òptica a EGARA, està previst que entre finals de setembre i principis d’octubre estigui finalitzat el punt d’accés de l’auditori. A la resta del complex està trasllat a Telecomunicacions i segons ens comenten manca instal·lar una caixa tècnica a l’edifici A i encara no saben quan es podrà finalitzar.

Sobre APEN canvis extincions, etc. estan en espera de la publicació del nou decret de reestructuració per saber com quedarà. Ens comuniquen que sobre la neteja dels vehicles d’APEN tant l’autocar com l’IVECO i els Mercedes han estat rentats a fons i solucionat el problema en dates 3 de setembre, 9 de juliol i 11 i 18 de juny respectivament.

En relació amb les informacions que corren sobre el possible trasllat de CP Dones de Wad-Ras a CP Brians, no tenen cap informació al respecte.

Per finalitzar, us informem, que a partir d’ara la cadència de les reunions serà quadrimestral en lloc de trimestral. La propera prevista és per al mes de gener del 2023.

Us recordem que tots aquells temes, les queixes, consultes, etc. que tingueu, les podeu fer arribar als/les vostres delegats/des o bé per correu electrònic a spc@spc-me.cat