Reunió RPCT 23/03/2022

1- ARRO:

Demanem l’estat de l’entrega de la uniformitat (granotes d’hivern) i resta de material de dotació del servei d’ARRO.

Ara mateix hi ha 19 agents d’ARRO que no tenen la granota d’hivern. Estan pendents de la seva petició. O no l’han demanada o resta pendent de lliurar-se per manca d’estoc de mides concretes. La resta de material està lliurat. Des del servei d’administració indiquen que si es tracta de granotes amb petites deficiències, s’intenten arreglar (cosir).

2- INCIDÈNCIES AMB LA MALA CLIMATITZACIÓ A LES COMISSARIES:

Demanem, de cara a l’arribada del bon temps, l’estat actual de les possibles incidències obertes per mal funcionament del sistema de climatització a les comissaries del CME de la RPCT.

Actualment, no hi ha detectada cap anomalia als sistemes de climatització. A l’ABP del Vendrell està pendent un canvi d’un compressor. Hi ha previst fer una comprovació del funcionament del sistema de refrigeració a l’estiu.

També se’ns trasllada que en aquells espais no hi ha, a hores d’ara, cap constància de problemes de refrigeració. S’instal·laran sistemes de refrigeració alternatius.

3- INCIDÈNCIES AMB VEHICLES:

Demanem si hi ha incidències (tramitació de notes informatives) amb els vehicles de la marca SEAT, model: ATECA, del primer model que es va fer entrega, sobretot per la manca d’espai que hi ha en el seient del copilot, on el seu ocupant pot arribar a tocar amb els genolls la part frontal (guantera).

La resposta és que no tenen constància de cap queixa per manca d’espai a la zona del copilot en aquest model de vehicle policial, i la resposta és que no han rebut cap nota informativa que posi en coneixement aquesta incidència. Ens traslladen que és important que els agents complimentin mitjançant notes informatives quan es trobin amb aquests tipus d’incidències, i així el servei d’administració tindrà coneixement i podrà fer recerca de possibles solucions.

4- ART RPCT:

Ens corroboren el que ja s’ha publicitat fa uns dies: el sector de Trànsit de Montblanc finalment no es tancarà.

5- COMISSARIA SALOU:

Es comenta una problemàtica que fa massa temps que existeix: la manca d’espai que hi ha a la comissaria de Salou/Vila-seca. Una comissaria que està sobredimensionada i que afecta laboralment als agents que hi treballen.

Ens indiquen que hi ha previst fer entrega d’un projecte a l’administració per millorar aquesta situació que ja porta enquistada molts anys.