REUNIÓ RPM NORD 21/09/2022

Us resumim els temes que es van tractar ahir 21 de setembre de 2022 a la Reunió RPM Nord:

Neteja de vehicles: va per contractes menors i es busquen empreses properes a les comissaries; i moltes empreses no volen treballar amb la Generalitat, això suposa que en molts casos hagin de sortir de la població.

ABP Premià: climatització dels vestuaris: aquest estiu s’han instal·lat diversos AC portàtils (pingüins). Des d’infraestructures estan estudiant posar un aïllant tèrmic, però encara no hi ha data.

Pràctiques de tir: denunciem que hi ha companys que fa més de dos anys que no fan pràctiques de tir. Ens informen que han passat 1050 efectius dels 2700 de la regió (esperen arribar a un 60% a final d’any). Que hi ha manca de disponibilitat de galeries i manca d’instructors de tir. A Terrassa ja hi ha l’espai per posar el simulador de tir, però des d’infraestructures encara no saben quan es podrà comprar.

ABP Arenys: està en fase d’execució per la nova refrigeradora; però aviat començaran a fer els treballs de façana per treure l’antiga.

Sala regional: hi ha manca de personal i, a més, han de cobrir quan hi ha mancances al servei de vigilància d’Ègara. Ens passen dades: dels 53 suports que s’han hagut de fer a vigilància Ègara, la Sala l’ha cobert 14 vegades.

ABP Terrassa: la porta de darrere se substituirà la primera quinzena d’octubre. S’ha endarrerit perquè segons l’empresa de manteniment ha estat per un mal ús i no se’n fa càrrec i han hagut de fer un contracte menor.

CD Pineda: al mes d’octubre iniciaran la substitució de les portes accés.

GAV: reconeixen les sobrecàrregues de feina. A algunes destinacions ja han pogut fer formació a nous efectius i ja agafen les denúncies VIDO (matins i tarda).

Roda regional de serveis: ens han explicat el funcionament davant la queixa de la quantitat de serveis a cobrir (trasllats, custòdies, vigilància Ègara, la Roca del Vallès…)

– Demanem que facin recordatori que als serveis de porta hi hagi dos efectius.