Reunió Subcomissió de materials 28/04/2022

Us expliquem els diferents punts que s’han tractat a l’ordre del dia:

TEDAX

– Alguns vehicles són antics del 2.005. Ja s’han renovat algunes furgonetes i està prevista renovacions en els següents rèntings (els primers: abril-maig 2023).

UI MUNTANYA

– No es donarà diners/vals per comprar material personal (arnesos, cordes…) ha de ser tot de dotació.

– Ben aviat es publicarà licitació per la compra de material per treballs verticals.

ARRO / BRIMO

– Jaquetes de l’ARRO, estava previst treure-la a finals 2021, però les empreses diuen que no tenen material, la licitació serà de 1800 en dos o tres mesos, però no arribaran fins a 2023. Despeses avançades 2022.

– Botes intervenció ordre públic – són les que va dissenyar segons petició de BRIMO, ara veient que hi ha queixes, faran un grup de treball amb efectius d’ARRO i Brimo on es decidiran les prescripcions tècniques que calen per a una nova bota.

– Tapaboques ignífug per ARRO començaran a repartir, però no hi ha estoc per tothom, faran compra.

MITJANS AERIS

– Dotació de jaquetes d’abric. Se’ls hi donarà una com la d’Arro i Brimo quan arribin…

APEN

– Vehicles pesants, estan treballant amb el plec nou per a l’adquisició d’un vehicle (autocar) de propietat el termini de transformació és molt lent i com molt d’hora principis 2024.

– Les furgonetes no poden ser més altes perquè no entren a molts jutjats., i també faran proves que els vehicles de trasllats tinguin més espai al portaequipatge.

GRUP REGIONAL DE SEGURETAT CIUTADANA DE BARCELONA (GUILLES)

– Cascs en molt mal estat. Ens diuen que no estan caducats. S’ha demanat la substitució. Eren comprats per Rescat no sota control SGAS, ara van per licitació que ja està feta en 2021 i que en uns mesos arribaran (Shoei amb intercomunicador Bluetooth).

Gràcies a les queixes dels agents juntament amb el Sindicat de Policies de Catalunya, s’ha tramitat un contracte menor per comprar 56 cascs que arribaran en poques setmanes.

UNITAT CANINA

– L’any 2023 arribaran 7 gossos i el 2024, 7 gossos més.

– Arribaran botes amb la licitació de material de treballs verticals.

GENERAL

– Denunciem que les taquilles noves que arriben són més petites per la manca d’espai als vestidors. L’armilla no hi cap. En algunes dependències s’han instal·lat barres per poder penjar-les. Perquè airegin, però es perd control de material. Una opció seria en un futur posar taquilles de reixa.

– Armilles protecció personal i fundes; seguim amb els problemes de les reposicions en algunes talles. Demanem que es faci una millor revisió de les armilles usades que es reparteixen.

– Vehicles. Denunciem el mal estat de molts vehicles, sobretot de trànsit.

– Bandeja metàl·lica per col·locació tauleta electrònica, ubicada en la part central de la consola del quadre de comandaments, no disposa de cap tancament fix. Ens informen que els vehicles següents no hi haurà surface, anirà tot integrat en carrosseria.

– Nova uniformitat; signen contracte primera setmana de maig. L’empresa diu que té problemes de subministrament de matèria primera. No s’atreveixen a posar data però finals d’any.

– Aviat es reuniran la divisió tècnica i Subdirecció general d’administració i serveis per parlar sobre el material que deriva de les adaptacions de treball: arnesos, plantilles, “perneras”…, i tenir un catàleg de malalties amb el material que li correspon.