SPC – Som centre ACTIC

Des del Sindicat de Policies de Catalunya (SPC)  sindicat representatiu al Consell de la policia de Catalunya, hem iniciat la formació ACTIC (Acreditació Coneixements en Tecnologies de la Informació i Comunicació) dins l’oferta formativa orientada als professionals de la policia de Catalunya,

Enguany, qualsevol funcionari de la Generalitat de Catalunya o administracions municipals i locals, que requereixi o vulgui accedir a aquesta formació especialitzada a un preu reduït té al seu abast la formació ACTIC, així com les instal·lacions que l’SPC té a Barcelona per poder avaluar-se.

La formació i certificat ACTIC, més enllà de la formació en l’àmbit de les tecnologies i la informació, suposa puntuació meritòria per a la majoria de concursos d’oposició de l’administració.

La formació ACTIC s’ofereix des del Sindicat a afiliats i també a qualsevol persona que desitgi fer-la. El preu de la formació és econòmic i segueix la línia de la resta d’oferta formativa que el sindicat ofereix des de fa anys.

Si esteu afiliats a l’SPC, la formació ACTIC té un preu de 25 euros.