Tornem a demanar tests preventius per a tothom

Els contagis per la variant Òmicron de la Covid-19 entre els/les membres del CME ha augmentat significativament. L’anomenada 6a onada ha generat nombrosos confinaments.

Aquesta mutació, malgrat (a priori) és menys lesiva per a la salut, sí és molt més contagiosa.

Per evitar al màxim que segueixi contagiant als/les Mossos d’Esquadra en l’àmbit laboral, des de l’SPC proposem una senzilla solució: hem tornat a demanar test d’antígens.

La realització d’un senzill test abans d’iniciar la jornada laboral permetria amb un percentatge elevat de fiabilitat i eficàcia localitzar a membres contagiats, evitant així possibles contactes laborals amb la resta de companys/es minimitzant moltíssim el risc de contagi.

Lluny de l’erradicació del virus, tot apunta al fet que encara queda molt per trobar una solució definitiva al problema. Per tant, hem adreçat un escrit a la subdirecció sol·licitant que igual que es proporcionen mascaretes i gel hidroalcohòlic es facilitin també els tests ràpids que tant poden ajudar en la contenció d’Òmicron.

La salut laboral és el primer bé a preservar! Per a la nostra salut, la de les nostres famílies i la resta de companys/es, fem tests.