Un altre company, acusat de lesions i tracte vexatori, absolt

Una vegada més els serveis jurídics del Sindicat de Policies de Catalunya (SPC), han aconseguit l’absolució d’un company afiliat que va estar denunciat.

La gran quantitat de denúncies que, de manera sistemàtica, s’interposen contra els/les agents del cos de Mossos d’Esquadra ha estat denunciat pel sindicat per activa i per passiva. Denunciar falsament els Mossos, els surt gratis.

En aquest cas, el jutjat d’Instrucció de l’Hospitalet ha procedit a absoldre al company del CME destinat a la comissaria de l’Hospitalet després de la denúncia interposada per un ciutadà per presumpte delicte de lesions i tracte vexatori.

El company, trobant-se de servei a comissaria, va haver de repel·lir a un ciutadà que va accedir a dependències, en estat alterat, agredint a terceres persones.

El ciutadà va denunciar a l’agent per les lesions sofertes argumentant que havia rebut un tracte vexatori.

Després de celebrar-se el judici es va dictar sentència absolutòria pel company, argumentada sobre la base “que el denunciant hauria incorregut en nombroses contradiccions sumades a la falta d’indici algun de mala actuació”.

Volem felicitar el company que va confiar la seva defensa a l’SPC, així com als serveis jurídics (en aquest cas l’advocada va ser Sandra) que van poder evidenciar la manca de base jurídica de la denúncia.