Un altre èxit jurídic! L’Audiència provincial de Barcelona absolt dos afiliats!

L’Audiència provincial de Barcelona absolt dos afiliats al Sindicat de policies de Catalunya. Aquesta vegada els companys afiliats han estat un agent i un sotsinspector que van ser denunciats a conseqüència de la seva actuació policial en el dispositiu que es va elaborar pel dia 1 d’octubre de 2017.

En data 17 de desembre de 2020 el jutjat d’Instrucció, núm. 2 de Sabadell va dictar auto per un presumpte delicte de desobediència greu a l’autoritat judicial atribuït a determinats agents del Cos de Mossos d’Esquadra, concretament a sis companys/es.

Sobre aquest auto els serveis jurídics del Sindicat de policies de Catalunya van elaborar recurs d’apel·lació sol·licitant el sobreseïment lliure total de la causa. Sobre aquest recurs, l’acusació particular va presentar un escrit d’impugnació sol·licitant la confirmació de l’auto impugnat pels nostres serveis jurídics.

Finalment, després d’un extens raonament la Secció tercera de l’Audiència Provincial de Barcelona, en la línia de casos similars a Vendrell, Cornellà i ara Sabadell, ha decretat el sobreseïment lliure i l’arxivament de les actuacions per no ser els fets constitutius d’infracció penal.

Des del Sindicat de Policies de Catalunya volem felicitar els sis companys afectats, en especial als dos afiliats que varen confiar la seva defensa en els serveis jurídics del sindicat.

Una vegada més, demostrem que vetllem i protegim jurídicament els interessos dels afiliats de manera satisfactòria, en la pràctica totalitat dels casos. Bona feina lletrats/es!